×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  L-Ornithine, 100 caps

  L-Ornithine - Aminosyran som stimulerar produktionen av tillväxthormon! Nu i effektiv kapselform från Twinlab!

  Läs mer
  329 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 185-013

  L-Ornithine - Aminosyran som stimulerar produktionen av tillväxthormon! Nu i effektiv kapselform från Twinlab!

  • Används för att producera tillväxthormon från hypofysen
  • Lättdoserade kapslar
  • Främjar muskeluppbyggnaden och ökning av muskelmassa
  • Perfekt komplement till dina övriga tillskott

  Twinlabs L-Ornithine är ett bastillskott av aminosyran L-Ornitin, som ofta används inom fitness och bodybuilding för att främja produktionen av tillväxthormon.

  L-Ornitin är en icke-essentiell aminosyra som utöver sin förmåga att frigöra HGH-hormoner , även kan hjälpa kroppen med metabolismen av fett och samt cellföryngring 

  Fysiologiskt sett stimulerar L-Ornitin det centrala nervsystemet till att avsöndra ett tillväxthormon. Detta tillväxthormon stimulerar produktionen av kroppsprotein som behövs i muskelmassan. Tillväxthormon spelar dessutom en viss roll vid fettförbränningen.

  Dessutom deltar L-Ornitin i regenereringen av levern, samt anses kunna befrämja kroppens förmåga att läka sår. 

  Twinlabs L-Ornithin är ett perfekt bastillskott som går att kombinera fritt. Bland annat kombinderas det med fördel tillsammans med L-Arginin för sina synergiska egenskaper som då erbjuder en ökad styrka och explosivitet under träning!

  Doseringsanvisning: Ta 1 tablett per dag. 

  Antal doseringar per förpackning: 100

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Varubeteckning: Kosttillskott med L-ornitin.

   

  Innehåll Per 1 tablett
  L-Ornitin 500 mg

   

  Ingredienser: Gelatin(nöt/gris), ytbehandlingsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, magnesiumsalter av fettsyror), L-ornitinhydroklorid, klumpförebyggande medel kiseldioxid.