×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -9%

  L-Glutamine BIG BUY, 2 kg

  5 x L-Glutamine, 400 g: Glutamintillskott av farmaceutisk kvalitet med en renhet på 99,3%! L-Glutamin omsätts mest och snabbast av alla aminosyror i kroppen!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 675,00 kr

  745,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SA000076

  BIG BUY: 5 x L-Glutamine, 400 g!

  Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

  Läs mer om produkten här:

  Läs mer om produkten

  • L-Glutamine, 400 g

   Star Nutrition L-Glutamin håller absolut högsta kvalitet med en renhet på hela 99,3 %. 
   Glutaminet är mycket finkornigt och löser sig lätt i vatten, smaken är karaktäristisk för råvaran.

   • Muskeltillväxten kommer igång.
   • Återhämtningen påskyndas.
   • Stimulerar tillväxthormon (GH).
   • Ökar cellvolymen (bättre tryck).

   L-Glutamin är kroppens mest omsatta aminosyra som oavbrutet ingår i proteinsyntes och uppbyggnad av kroppens vävnader. Vid brist på L-Glutamin och/eller protein försämras proteinsyntesen markant och redan vid sjunkande nivåer tvingas kroppen till katabolism då kroppens eget protein bryts ner. Ett tillskott av 5 gram L-Glutamin 2-4 gånger/dag, vid sidan av en varierad kost hjälper dig att optimera kroppens uppbyggande processer.

   Nyligen gjorda forskningsresultat visar att de idrottsmän som lätt blir förkylda har mycket låga nivåer av L-Glutamin i kroppen.

   Av alla aminosyror så är glutamin den som förekommer i rikligast mängd i kroppen, cirka en tredjedel av vår fria aminosyrepool utgörs av glutamin. Detta gör att den även omsätts i högst grad, framförallt vid perioder av hård träning, sjukdom eller näringsbrist (diet). Brist på glutamin gör att kroppen hamnar i ett muskelnedbrytande tillstånd (katabolt) vilket leder till att kroppen ej kan tillgodogöra sig träning samt att man lättare blir sjuk och övertränad. Sänkta glutaminnivåer är faktiskt ett av de tydligaste tecknen på överträning. Så vill du träna riktigt hårt och ofta bör du tillföra 10-20 gram glutamin/dag för att undvika för låga glutaminnivåer i kroppen.

   Glutamin har många andra fördelar för en uthållighetsidrottare bland annat förbättras glykogeninlagringen i musklerna vilket är av stor vikt för en uthållighetsidrottare som kan inta glutamin direkt efter träning för att påskynda återhämtningen. Glutamin påverkar även aminosyrebalansen vilket gör att glutamin kan jämföras med ett vanligt proteintillskott fast med en fördel – Glutamin tas upp mycket fortare och fungerar på kort sikt.

   Glutamin upprätthåller även din allmänna hälsa tack vare att glutathion - en av våra viktigaste endogena antioxidanter är beroende av höga glutaminivåer.

   Gymgrossistens produktutvecklare Anna Paulie säger om denna produkt: Glutamin är den mest omsatta aminosyran i kroppen och kan användas till många olika processer. Glutamin utgör viktigt näring åt tarmslemhinnan, stärker immunförsvaret, upprätthåller syra-basbalansen och ingår i all syntes av muskelprotein. Ett tillräckligt glutaminintag hjälper kroppen till balans mellan nedbrytning och uppbyggnad av vävnader.

    

   Doseringsanvisning: Ta 5 gram (cirka 1,5 tsk) utblandat i vatten eller annan dryck. Använd mellan måltider, 2-4 gånger per dag.

   Antal serveringar per påse: 80.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn.

   Näringsvärde

   Per 5g

   Per 100g

   Energi

   20 kcal/84 kJ

   80 kcal/336 kJ

   Fett

   0 g

   0 g

   varav:

   mättat fett

   0 g

   0 g

   Kolhydrat

   0 g

   0 g

   varav:

   sockerarter

   0 g

   0 g

   Protein

   0 g

   0 g

   Aminosyror

   5 g

   20 g

   varav:

   L-glutamin

   5 g

   20 g

   Ingredienser: L-glutamin.


   Allergener: Produceras i lokaler som hanterar mjölk.

    

    

    

    

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.