×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  FRI FRAKT ÖVER 99 KR

  L-Carnitine Xplode Powder, 300 g

  L-Carnitine Xplode – aminosyran l-karnitin i pulverform från Olimp Nutrition. Perfekt för att optimera fettförbränningen under deff och diet!

  Läs mer
  349,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820924-65R

  L-Carnitine Xplode – aminosyran l-karnitin i pulverform från Olimp Nutrition. Perfekt för att optimera fettförbränningen under deff och diet!
   
  • Högkoncentrerad dos
  • Lättlösligt pulver
  • För optimal fettförbränning
  • 1300 mg l-karnitin per dosering
   
  Aminosyran l-karnitin är erkänt effektiv för att optimera kroppens fettförbränning, då den är nödvändig för att transportera fettsyror in till cellernas mitokondrier, där de sedan förbränns.
  Eftersom användningen av fett som energi ökar så sparas även glykogendepåerna under träningen.
  Olimps L-Carnitine Xplode är högkoncentrerad med 1300 mg l-karnitin per dosering, producerat till ett lättlösligt pulver som enkelt blandas med vatten.
   
   
  Doseringsanvisning: Ta 1 skopa (3 g) per dag blandat med 150 ml vatten. Drick innan träning.
   
   
  Antal doseringar per förpackning: 100
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

   

  Innehåll Per 1 skopa (3 g)
  L-karnitin 1500 mg
  Magnesium 56 mg (15%*)
  Vitamin B6 0,7 mg (50%*)

  *Procent av daligt referensintag


  Ingredienser: 74,7% l-karnitin-tartrat, aromer, maltodextrin, färgämne E150d, magnesiumoxid, klumförebyggande medel kiseldioxid, sötningsmedel acesulfam K, sukralos, surhetsreglerande medel citronsyra, färgämnen karotener, karmin, riboflaviner, E150c, E150d, E133, patentblått V, indigokarmin, klorofyller och klorofylliner, kurkumin, antocyaner, paprikaoleoresin, betanin, vegetabiliskt kol, 0,03% pyriodoxinhydroklorin vitamin B6.
   

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.