×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  L-Carnitine 500 Forte Plus, 60 kapslar

  Olimp L-Carnitine. Karnitin har en del i vår fettförbränning.

  Läs mer
  255 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A5111-2

  Olimp L-Carnitine. Karnitin har en del i vår fettförbränning.

  L-Carnitine 500 Forte Plus är berikat med följande ämnen:

  L-Ornitin och L-Arginin – ett dynamiskt aminosyrapar, som genom sin allmänna och direkta påverkan på fettvävnadens metabolism, stärker L-Karnitinets fettreducerande verkan.

  Organisk krom – ett oersättligt ämne i kolhydratsmetabolismen, vilket tillsammans med L-Karnitinet normaliserar sockernivån i blodet. Det bromsar helt enkelt upp en ”djurisk” aptit. Kompletterande tillskott till det vanliga intaget av L-Karnitin genom kosten, samt åt personer med ett högt energibehov, såsom tävlande och motionärer.

  Användning:

  Ta upp till 2 kapslar dagligen vid måltider tillsammans med ett stort glas vatten.Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.


  Olimp Laboratories grundades 1990 i Polen och har placerat sig i en unik position som ett av de mest stabila i Europa. För närvarande betraktas Olimp som en av de största tillverkarna av kosttillskott i Europa.
   
  Målet är först och främst att garantera kunderna bättre livskomfort, hälsa och vitalitet.
   
  Eftersom tillverkningen är certifierad enligt kvalitetsledningssytem ISO 22000 kan de garantera högsta kvalitet och säkra produkter. Företaget tillämpar dessutom kvalitetskontroll enligt HACCP, och tillverkningsprocesserna regleras efter stränga GMP-regler (Good Manufacturing Practice). Alla råvaror och färdiga produkter genomgår undersökning på laboratoriet.
   
  Olimp har ett eget forskningscentrum med mycket kunnig och passionerad personal, och samarbetar med andra forskningsföretag i världen, bland annat amerikanska Albion Laboratories, världsledande på mineralvetenskap.
   
  Med ett brett sortimentet och bra kvalitet har Olimp Laboratories fått ta emot ett antal priser för sina produkter. I Sverige har de vid ett antal tillfällen mottagit högsta betyg på forum och i magasin för produkter som Vita-min Multiple Sport, Thermo Speed Extreme, Creatine Strong Matrix 7, Creafusion Massacra, Perfect Body MRP m.m.
   
  Lång erfarenhet inom kosttillskottstillverkning har gjort att de flesta experter inom idrott och nutrition finner dem bland de mest innovativa företagen i branschen.
   
  Vad som skiljer dem från många andra företag är deras erfarenhet, forskning och tillverkningsstandard, deras högkvalificerade personal, och mer än allt annat, passionen de känner för det de gör i skapandet av de mest moderna kosttillskotten för idrott och hälsa.

   

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll

  84% L-karnitintartrat, 7,2% L-ornitin-hydroklorid, 4,1% L-argininhydroklorid, 0,03% krom (III) klorid, mikrokristallin cellulosa (fyllnadsmedel), magnesiumstearat (klumpförebyggande medel), kapsel: gelatin, färgämne: E171.

  Näringsvärde 2 kapslar
  L-karnitin tartrat 1490 mg
   - varav L-karnitin 1000 mg
  L-ornitin 100 mg
  L- arginin 60 mg
  Krom 100 μg (250%*)

  * % RDA - rekommenderat dagligt intag.