×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Leveransvillkor

  Orderbekräftelse

  När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Spara orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundservice. Kontrollera alltid paketets innehåll och se att det stämmer överens med din orderbekräftelse. 

  Leverans

  Normalt har du ditt paket inom 1-3 dagar. Vid större kampanjer kan det ta något längre tid. Mindre orders med restnoterad produkt skickas när alla varor finns i lager. Vi förbehåller oss rätten att ta bort restnoterade produkter från ordern. När försändelsen lämnar vårt lager går det ut ett leveransbesked till den e-post adress som du angivit.

  Du väljer själv den fraktmetod som du önskar i kassan och du kan välja de uthämtningsställen som PostNord erbjuder.

  Leverans till brevlåda

  Delas om möjligt ut i din brevlåda/brevinkast. Ett brev räknas som skrymmande om det inte kan delas ut i brevlåda/brevinkast. Om varubrevet ej kan delas ut får du hämta det hos ditt ombud. Du får avisering om var du kan hämta ditt varubrev via sms.

  Leverans till ombud

  Hämtas hos Postens ombud. Du får avisering via sms. Notera att paket över 20 kg automatiskt skickas med Hemleverans (se nedan).

  Hemleverans PostNord

  Sker till angiven adress, viktigt att portkod anges. Hemleverans kan inte skickas till boxadresser.

  Leveranser sker på dagtid mellan 08.00-17.00 helgfri måndag till fredag. PostNord kontaktar dig en gång via sms för överenskommelse om leveransdag och tidsfönster.

  Är du inte hemma på överenskommen leveransdag får du själv hämta paketet på det serviceställe som PostNord meddelar. Du kan boka ny utkörning via PostNord´s kundservice på 0771-33 33 10. Ny utkörning sker då mot ytterligare avgift.

  Hemleverans Budbee

  • Hemleverans med bud
  • Levereras till angiven adress på vald tid
  • Tillgängligt i Stockholm, Örebro, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Uppsala, Linköping samt Västerås.

  Levereras med bud hem till dig vardagkvällar kl 17:00-22:00. Frakt 29 kr.

  Budbee sms:ar dig en spårningslänk när din försändelse anlänt till terminal, du har då möjligheten att välja tidintervall och eventuell portkod. Du kan också följa bilen i realtid för en än mer exakt leveranstid. Normalt har du ditt paket inom 1-3 dagar.

  Om du inte är hemma vid leveranstillfället kommer du att få ett sms om att leveransen misslyckades med en länk där du kan boka om din leverans. Du kan också välja att få ditt paket levererat utanför dörren, denna funktion hittar du i trackinglänken du får i SMS:et från Budbee. Mer information om tjänsten hittar du på www.budbee.com

  Leverans till ombud 1-Day (gäller ej Norrland och Gotland)

  Du kan välja att betala extra för att få din beställning skickad samma dag som du beställt. Det som krävs av dig, är att du lägger din beställning på en vardag före klockan 12:00. Om beställningen läggs efter klockan 12:00 eller under helg eller helgdag skickar vi beställningen den nästföljande vardagen.

  Ej uthämtade paket

  Om du inte hämtar ut paketet har Gymgrossisten rätt att debitera en avgift om 250 sek för nedlagt arbete och fraktavgifter. Observera att du måste hämta ut ditt paket för att utnyttja din ångerrätt.