×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Betalningsvillkor

  Betalningsalternativ

  Betalning med kort

  Hos oss är det möjligt att betala med europeiska kort utställda av VISA och Mastercard. När du väljer att betala med kort så behöver du ange kortnumret, kortets giltighetstid samt CVC-koden som du hittar på baksidan. Du kan spara dina kortuppgifter för att enkelt göra framtida köp och kan när som helst välja att ta bort dina kortuppgifter under ”Mitt konto”. 

  Direktbetalning via bank

  Du loggar in via din bank och betalningen blir genomförd direkt. Du kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning om du är internetkund hos Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank. En direktbetalning bokförs omgående hos Gymgrossisten.

  Betalningsalternativ i samarbete med Qliro

  När du väljer att betala ditt köp med något av följande betalalternativ, accepterar du att Qliro behandlar dina personuppgifter. Se Qliros integritetspolicy för en närmare beskrivning av Qliros personuppgiftsbehandling.

  Qliro Faktura

  I samarbete med Qliro erbjuder vi fakturabetalning och möjlighet att betala efter att du fått hem dina varor. Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kredit. Fakturor för privatpersoner ska betalas inom 14 dagar och företagsfakturor inom 30 dagar, räknat från dag som beställningen skickas från vårt lager. Fakturan dateras och skickas med brev eller epost enligt inställning på er kundprofil och ska betalas via bankgiro. Notera även att vi tar en fakturaavgift på 19 SEK. För mer information om Qliro faktura och fullständiga villkor, klicka här.

  Qliro Konto och Qliro Delbetalning

  När du väljer delbetalning får du genast besked om din ansökan har beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka och välja ett alternativt betalningssätt. Du kan ha ett eller flera pågående delbetalningsköp och Qliro AB sammanställer dem på en månadsfaktura som skickas till dig. Du kan när som helst under delbetalningstiden betala hela din kvarvarande skuld.

  Följande alternativ finns för delbetalning

  Betalsätt 3 mån  6 mån 12 mån 36 mån Konto
  Uppläggningsavgift 95 SEK 195 SEK 295 SEK 395 SEK 0 SEK
  Aviavgift 29 SEK 29 SEK 29 SEK 29 SEK 29 SEK
  Årsränta 0% 0% 0% 9,95 % 19.90 %
  Exempel vid ett köp om 10.000 SEK
  Effektiv ränta 11,45% 13,29% 12,31% 20,18% 29,38%
  Att betala per månad 3.394 SEK 1.728 SEK 887 SEK 364 SEK 955 SEK
  Total kostnad 10.182 SEK 10.369 SEK 10.643 SEK 13.109 SEK 11.466 SEK   

  Qliro Kampanj - "Köp nu, betala senare"

  Periodvis erbjuder Qliro dig som privatperson möjligheten att handla nu och betala senare, t.ex. ”Köp nu, betala i Februari”. Köp med Qliro Kampanj samlas på en månadsfaktura och skickas till dig i mitten av den månad som betalning ska vara Qliro tillhanda med förfallodatum i slutet av samma månad. Du betalar endast 39 kr per köp, 0% ränta och 0 kr aviavgift. Läs mer om villkoren för ”Köp nu, betala senare” under villkoren för Qliro Konto, Delbetalning och Kampanj som du hittar här

  Qliros fullständiga villkor för konto och delbetalning hittar du här. Se också Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation.