×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  KSM-66, 120 kapslar

  Fyra kliniska, dubbelblinda studier, från 2015 och framåt, visar att KSM66 bidrar till ökad uthållighet och muskelmassa vid träning. 

  Läs mer
  219,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A2401-1

  Fyra kliniska, dubbelblinda studier, från 2015 och framåt, visar att KSM66 bidrar till ökad uthållighet och muskelmassa vid träning. 

  • Ökar kroppens återhämtningsförmåga
  • Ökar fysisk och mental kapacitet
  • Bidrar till ökad muskelmassa

  Ashwagandha ökar kroppens återhämtningsförmåga och dess motståndskraft mot stress. Det bidrar också till en ökad fysisk och mental kapacitet  – egenskaper som på sikt ger dig förutsättningarna för bättre resultat av din träning. Det är därför inte konstigt att KSM66 ingår i de flertalet större kraftsportsprodukter i USA. Studier och referenser finns på www.ksm66.se

  KSM66 består av ett ekologiskt fullspektrumextrakt av Ashwagandha, den mest använda örten inom den Ayurvediska medicinen. Ashwagandha är en s.k. Rasayan vilket innebär att den används för att ge ökad ork och kraft både fysiskt och mentalt.  KSM66 är ett av världens mest certifierade kosttillskott - bl.a. avseende renhet, spårbarhet och doping. KSM66 har genomgått 18 kliniska studier varav 10 är publicerade.

  Följande hälsopåståenden är registrerade hos EFSA: Fullspektrumextrakt av Ashwagandha bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och ork. Dessutom stödjer Ashwagandha mannens sexuella funktion och kvinnans reproduktiva organ samt bidrar till energi, uthållighet och ökad muskelmassa vid träning.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Dosering: 1 kapsel morgon och kväll*. Vid behov kan dosen ökas till 3-4 kapslar per dag. *Kliniskt dokumenterad dos.

  Ingredienser: Standardiserat, fullspektrumextrakt av Ashwagandha (Withania somnifiera), cellulosa (kapselskal). Vid extraktionen används, enligt Ayurvedisk tradition, förutom vatten även ekologisk mjölk. Slutprodukten innehåller därför spår av mjölk (mindre än 2% av innehållet). Det behövs 900 kapslar för att få i sig motsvarande en tsk mjölk.

  Innehåll per:    

  2 kapslar 4 kapslar
  KSM66® Extrakt av Ashwagandha 600 mg 1200 mg

  Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.Förvaras oåtkomlig för små barn.