×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ultimate Creatine Complex, 60 caps

  Ultimate Creatine Complex - Star Nutrition Hers snabbverkande prestationshöjare utan vattenbindande. Lättdoserat och hypereffektivt.

  Läs Mer
  109 kr

  Art nr.: 6670

  Ultimate Creatine Complex - Star Nutrition Hers snabbverkande prestationshöjare utan vattenbindande. Lättdoserat och hypereffektivt.

  • Ökar styrka, uthållighet och explosivitet utan stim eller onödig utfyllnad.
  • Lättdoserad.
  • Snabbverkande effekt.
  • Binder ej vätska - perfekt för atleten som vill unvika viktökning i samband med kreatinintag.

  Observera att Kre-Alkalyn Power Caps byter namn och vi kommer därför att skicka produkter i en ny uppdaterad design som heter Ultimate Creatine Complex.

  Ultimate Creatine Complex tidigare välkända Kre-Alkalyn Power. Kreatin i olika former är och har länge varit en av de tryggaste metoderna för att nå en ökad prestationsförmåga. Star Nutrition Hers Ultimate Creatine Complex innehåller den ph-buffrade formen, Kre-Alkalyn, för att erbjuda maximal effekt utan att binda vatten i musklerna. Därigenom slipper du både den vätskeansamling som vanligt kreatin kan innebära, samt den påladdningsfas som ofta är nödvändig.

  Ultimate Creatine Complex är lättdoserat och effektivt med omedelbar verkan.

  Utöver Kre-Alkalynet har Star Nutritions Hers berikat formulan med D-Pinitol, ett ämne som är perfekt att använda under diet i samband med träning då det ökar cellvolymen trots ett kolhydratfattigt kostintag, och därigenom stärker dina förutsätnningar till bibehållen och ökad muskelmassa.

  Även en väl avvägd dos kanelextrakt är tillsatt, vilket kan hålla blodsockernivån i balans och därigenom hålla din prestationsförmåga på en kontinuerligt hög nivå!

  Trygg, säker och effektiv prestationshöjning med Ultimate Creatine Complex!

  Doseringsanvisning: Ta 2 kapslar på morgonen och 2 kapslar innan träning, överskrid ej 4 kapslar per dag.

  Antal doseringar per behållare: 30 (60 caps).

  Information:  Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Varubeteckning: Kosttillskott med Kre-Alkalyn®, kanelextrakt och D-pinitol. Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning.

   

  Nettovikt: 108,8 g (60 caps)

   

  Innehåll Per 3 kapslar Per 4 kapslar
  Kre-Alkalyn® 2250 mg 3000 mg
  Kanelextrakt 75 mg 100 mg
  D-Pinitol 38,5 mg 51,3 mg

   

  Ingredienser: Kre-Alkalyn® kreatinmonohydrat, gelatin, kanelextrakt [Cinnamomum verum], D-pinitol, färgämnen (titandioxid, gul järnoxid, patentblått V).

   

  Allergiinformation: Innehåller inga allergener.