×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -25%

  Kraftpaketet

  Kraftpaketet är ett perfekt paket för dig som vill ha ut maximalt av din träning  och öka i muskelmassa.

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 584 kr

  778 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETKRAFTP

  Kraftpaketet är ett perfekt paket för dig som vill ha ut maximalt av din träning  och öka i muskelmassa.

  Paketet innehåller:

  • 1 x Epic Muscle, 30 caps - Potent muskelökare beståendes av två bevisat effektiva ingredienser, för en ökad muskeltillväxt och som stärker återhämtningsförmågan.
  • 1 x Clear HMB Liquid, 180 caps - Bevisat effektiv muskelökare beståendes av fritt HMB som stimulerar muskeluppbyggnad och hämmar muskelnedbrytning.

  Läs mer om produkten

  • Epic Muscle, 30 caps

   Chained Nutritions Epic Muscle är en potent muskelökare beståendes av två bevisat effektiva ingredienser i väl tilltagna doser!

   • För en ökad muskeltillväxt
   • Bevisat effektiva ingredienser
   • Högdoserad utformning
   • Formula för erfarna atleter
   • Stärker återhämtningsförmågan

   Två bevisat potenta ingredienser i rejäla doser – ett okonstlat framgångsrecept för en episk muskelökare, och ett recept som använts för Chained Nutritions nya Epic Muscle. Det är en unik muskelökare beståendes av de två högintressanta ämnena ashwagandha och epicatechin.

   Ashwagandha är ett naturligt växtextrakt som mest är känt för att under en lång tid ha använts i den ayurvediska läkekonsten för att motverka stress och trötthet. I träningskrestar är ashwagandha mer känt som en testobooster och muskelökare. I en åtta veckor lång, dubbelblind och placebokontrollerad studie från 2015 visades 300 mg ashwagandha-extrakt två gånger dagligen generera större ökningar i både muskelstyrka och muskeltillväxt än vad ett placebotillskott gjorde (1). I tillägg till det så minskade gruppen som fick ashwagandha sin kroppsfettprocent i större utsträckning, vilket tyder på att ashwagandha även har en lovande potential under diet.

   Den andra ingrediensen, epicatechin, är en flavonoid som bland annat förekommer naturligt i kakao. Intresset för epikatechin tog fart när en studie från 2014 visade att endast 7 dagar med drygt 150 mg epikatechin dagligen räckte för att öka greppstyrkan (2). Detta gick hand i hand med minskade nivåer av myostatin, ett ämne som fungerar som en ”broms” för muskeltillväxt.

   Chained Nutrition står med Epic Muscle för innovation i segmentet Muskelökare. Nytänkande ingredienser harmoniserar med väl tilltagna doser i ett lättanvänt format. Det är en produkt för erfarna atleter, som avser påskynda din resa mot resultat!

   Doseringsanvisning: Inta en kapsel per dag.

   Antal serveringar per burk: 30.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överskrid ej det rekommenderade dagliga intaget. Förvaras utom räckhåll för små barn.

   Referenser

   1) Wankhede et al. (2015) Examning the effect of Withania somnifera supplementation on muscle strength and recovery: a randomized controlled trial J Int Soc Sports Nutr. 2015; 12: 43.

   2) Gutierrez-Salmean et al. (2014) Effects of (-)-epicatechin on molecular modulators of skeletal muscle growth and differentiation J Nutr Biochem. 2014 Jan;25(1):91-4

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur.

   Innehåll

   per kapsel 

   Ashwaganda

   400 mg

   Epicatechin / Epikatechin

   180 mg

   Ingredienser: Ashwaganda 4:1 extrakt (Withania somnifera), epikatechin, kapsel (gelatin, färgämne (järnoxid, titandioxid), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

   Allergiinformation: Inga kända allergener.

  • Clear HMB Liquid, 180 caps

   Chained Nutritions Clear HMB Liquid är en bevisat effektiv muskelökare beståendes av fritt HMB. Stimulerar muskeluppbyggnad, hämmar muskelnedbrytning!

   • Bevisat effektiv muskelökare
   • Stimulerar muskeluppbyggnad, hämmar muskelnedbrytning
   • Stärker återhämtningen
   • Berikad med kolin – stabiliserar HMB-formulan och ökar fettförbränningen!
   • 3 gram HMB-FA (flytande HMB i fri form)/servering

   HMB är en kraftfull muskelökare som stimulerar muskeltillväxten och hämmar muskelnedbrytningen. Clear HMB Liquid består, i kontrast till majoriteten av marknadens HMB-produkter, av HMB i fri form (icke-kalciumbundet HMB), vilket ger ett effektivare upptag och en kraftfullare effekt.

   Intresset för HMB i fri form tog fart efter att en studie från 2014 (mer läsning om studien hittar du här visade att 12 veckor med HMB och tung träning genererade en ökning av muskelmassan på hela 7,4 kilo (!). Denna ökning gick hand i hand med rejäla styrkeökningar i både bänkpress, knäböj och marklyft.  Förutom att ha en direkt stimulerande effekt på muskeluppbyggnaden så stärker HMB även återhämtningsförmågan. Detta innebär i korta ordalag att du kan träna mer och hårdare innan du går in i väggen – och följaktligen få ut mer av din träning.

   Förutom den varumärkesskyddade ingrediensen BetaTOR® som gör denna HMB-form unik har Clear HMB Liquid även berikats med Vitacholine®, även den en varumärkesskyddade ingrediens som hjälper till att stabilisera den flytande HMB-formulan samtidigt som den främjar en hög fettförbränning.

   Clear HMB Liquid är en game-changer i muskelökarsegmentet. Det är en potent produkt som tagits fram för och i samråd med erfarna atleter. Den lämpar sig perfekt för tränande personer vars mål är att maximera styrkan, bygga muskler eller bibehålla muskelmassan under diet.

   Rekommenderad daglig dos: 6 kapslar dagligen. På träningsdagar: 3 före träning, 3 efter träning. På vilodagar: Fördela totalt 6 kapslar på 2–3 separata tillfällen.  

   Antal serveringar per burk: 30.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

   Kosttillskott med beta-hydroxi beta-metylbutyrat (HMB) och Vita-Choline™.

   Ta två kapslar tre gånger per dag.

   Innehåll

   Per 2 kapslar

   per 6 kapslar

   HMB

   1058 mg

   3174 mg

   Vita-Choline™

   712 mg

   2136 mg

   Ingredienser: BetaTOR® beta-hydroxi beta-metylbutyrat, Vita-Choline™ kolinklorid, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), förtjockningsmedel (kiseldioxid).

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur.

   Allergiinformation: Innehåller inga kända allergener.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  2 omdöme(n)

  per sida

  2 omdöme(n)

  per sida