×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  B-vitamin

  B-vitamin er en type vitamin som alle er helt avhengig av å ha. En av de viktigste B-vitaminene er vitamin B12. Dersom du føler deg trøtt og sliten kan det være at du mangler dette.

  Når får du B-vitamin i ditt daglige liv?

  Vitamin B er en samling vitaminer som du finner i nesten alle typer matvarer. Dette kan blant annet være kornprodukter, grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt. En av de mange B vitaminene er vitamin B6. Denne vitaminen er viktig for blant annet å frakte oksygen rundt i kroppen og å hjelpe kroppen å lagre energi.

  Det hjelper også med hormoner og antistoffer som kroppen trenger. Det er dermed veldig viktig at du får i deg nok vitamin B hver dag, for å ha en sunn og frisk kropp som gir deg et langt liv.

  Hva gir forskjellige vitamin B-varianter til kroppen?

  B vitaminer er en samling med ulike vitaminer som er meget viktig for kroppen. Du har åtte forskjellige typer. Det er vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B7, vitamin B9 og vitamin B12. Alle disse kan du få i deg enten ved et variert kosthold eller gjennom kosttilskudd.

  Mange av disse har relativt lik funksjon i kroppen. De påvirker blant annet hormoner, antistoffer og er med på å lagre energi du får gjennom annen mat. B3 er blant annet også med på å redusere risikoen for hjerteproblemer.

  Når kan du trenge et B-vitamin kosttilskudd?

  Selv om B-vitamin finnes i nesten alle typer matvarer så betyr ikke det at du får i deg nok. I gamle dager var nok dette mye mer korrekt en i dag. Forskjellen som gjør at du i dag ikke får i deg like mye vitamin B12 for eksempel er at masse av maten vi spiser i dag er bearbeidet.

  Når maten blir bearbeidet vil nesten alle B-vitaminene forsvinne. Derfor kan det være lurt å bruke kostilskudd som complex B-vitamin jevnlig. Dette så du er sikker på at du får i deg nok.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Diet
  Visa mer + Visa mindre -
  Form
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  16 produkter

  per sida

  16 produkter