×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Uppiggande & energi | Kosttillskott för kvinnor

  Kvinnor har ett annat energibehov än män och ett högre behov av näringsämnen. Därför finns det kosttillskott speciellt för tjejer. Alla är utformade utefter dessa behov och ger dig som kvinna bästa möjliga förutsättningar för att ta din träning till nästa nivå.

  Järn, folsyra och Vitamin D är bara några exempel på näringsämnen som kvinnor generellt har ett högre behov av än män. Dessutom har kvinnor rent allmänt ett annat energibehov än män, vilket härrör från att kvinnor i överlag har en lägre kaloriförbrukning än män. För att möta kvinnors behov av kosttillskott och ge dem bästa möjliga förutsättningar för att ta sin träning till nästa nivå, har det på senare tid lanserats kostillskottsserier för kvinnor. 

  Gemensamt för produkterna är att de innehåller mindre kolhydrater och fett och färre kalorier än kosttillskott för män. Som ett exempel innehåller Star Nutritions Hers Lean Protein Bar 91 kalorier istället för cirka 200 i andra bars. Många vitamin- och mineraltillskott för kvinnor är extraberikade med järn, folsyra och vitamin D, medan proteinpulver innehåller enzymer som hjälper till att motverka problem med bullrig och uppsvälld mage. Vidare finns det sockerfria PWO:s. Fördelen med kosttillskott för tjejer är att doseringarna är exakt beräknade för tjejer som har målet att bli riktigt vältränade. 

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Kön
  Visa mer + Visa mindre -
  Form
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  5 produkter

  per sida

  5 produkter