×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Konditionsidrott

  Här hittar du specialsammansatta och specifikt utvecklade produkter för konditionsidrott. Tränar du löpning, rullskidor eller håller på med aktiviteter som multisport eller triathlon så är detta utmärkta produkter. Flera av dem, som exempelvis energibars, gels och sportdrycker, fungerar bra under längre lopp eller tävlingar då du behöver extra energi och passar även perfekt som återhämtning efter långa pass.

  Specialsammansatta och specifikt utvecklade produkter för konditionsidrott

  Dessa produkter kommer bland annat att hjälpa dig att hålla vätskebalansen i schack, öka din uthållighet vid längre pass och lopp samt ge dig den där extra energin som gör det möjligt för dig att prestera på topp vid alla sorters konditionsidrott.

  Kosthållningen står för en stor del av resultatet vid konditionsträning och det är viktigt att fylla på med både vätska, proteiner och glykogenlager efter träning och tävling. De flesta av dessa produkter kommer paketerade i små smarta förpackningar som gör det möjligt för dig att ta med dem nästan överallt.

  Produkter anpassade för längre träning och tävlingar

  Här finns produkter som kan verka prestationshöjande i samband med längre träningar och tävlingar, som exempelvis koffeintillskott. Genom att stimulera det centrala nervsystemet kan koffeinet göra dig mer fokuserad och uthållig.

  Koffeinet hjälper också till att öka fettförbränningen vilket innebär att dina glykogenlager inte töms lika fort och du orkar då träna längre. Oavsett om du är ute efter ökad fettförbränning eller ökad prestationsförmåga vid längre lopp och träningar, kommer du ha hjälp av dessa produkter som gör att du orkar ge det där lilla extra under både träning och tävling.

  Passar både bra till återhämtning och som påfyllnad av energi

  Om du vill boosta effekten av dina träningsresultat är återhämtningen en lika viktig del av träningen som uppladdningen, vare sig du vill bygga muskler, bränna fett eller ladda inför nästa konditionsträningspass. Eftersom du bryter ner din kropp när du tränar hårt är det väldigt viktigt att bygga upp den igen efteråt.

  Dessa produkter hjälper dig att fylla på efter träning och tävling, som har en läkande och återuppbyggande effekt på dina muskler. De flesta av dem kommer i pulverform med tydliga doseringsanvisningar som hjälper dig att göra en välsmakande smoothie eller shake.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Form
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  6 produkter

  per sida

  6 produkter