×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Kolagen Activ Plus sport edition, 80 tabs

  Kolagen Activ Plus från Olimp Sport Nutrition är ett vitaminberikat kollagentillskott i form av tuggtabletter med citronsmak

  Läs mer
  87,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820924-101

  Kolagen Activ Plus från Olimp Sport Nutrition är ett vitaminberikat kollagentillskott i form av tuggbara tabletter med citronsmak – bra för leder, senor, hår och hud!

  • Förebygger och lindrar ledvärk
  • Främjar god hud- och hårhälsa
  • 60% hydrolyserat kollagen
  • Tillsatta vitaminer och mineraler

  Kollagen har länge varit lite av ett bortglömt kosttillskott. Främst för att det strukturellt klassas som protein, utan att ha de muskelbyggande egenskaper som traditionellt protein har. Däremot har kollagen en rad egenskaper som INTE återfinns i ”vanligt protein”.

  I kroppen finns en ständigt pågående process som kallas kollagensyntes. Kollagensyntesen innebär kortfattat reparation och uppbyggnad av kroppens kollagenbaserade vävnad. Exempel på sådan vävnad är brosk, senor, leder, hud och ligament.

  För att upprätthålla god funktion och hälsa i denna vävnad krävs en kontinuerlig tillförsel av kvalitativt kollagen genom kosten. Tillgodoses inte detta behov är det inte ovanligt med besvär såsom värkande leder och prematurt åldrande hud.

  Kolagen Activ Plus innehåller hydrolyserat kollagen för bästa upptag. Produkten är dessutom berikad med ett antal vitaminer och mineraler för att ytterligare förstärka den eftersökta effekten.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Antal doseringar per förpackning: 20

  Innehåll per rekommenderad dos (4 tabletter), respektive per dagsdos (8 tabletter)

   

  4 tabletter

  8 tabletter

  Kollagen

  3,6 g

  7,2 g

  Vitamin C

  12 mg

  24 mg

  Vitamin B6

  0,21 mg

  0,42 mg

  Kalcium

  120 mg

  240 mg

  Magnesium

  56,2 mg

  112,5 mg


  Ingredienser:
  Kollagenhydrolysat, utfyllnadsmedel (sorbitol, maltodextrin), mineraler (kalciumkarbonat, magnesiumkarbonat), surhetsreglerande medel (äppelsyra, aromämnen), antiklumpmedel (magnesiumsalter av fettsyror), vitaminer (L-askorbinsyra, pyridoxinhydroklorid), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K).