×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Kolagen Activ Plus sport edition, 80 tabs

  Kolagen Activ Plus är ett kollagentillskott från Olimp Sport Nutrition som är fullt av vitaminer och kommer i form som tuggtabletter med en god och fräsch citronsmak. Perfekt för att hålla leder, senor, hår och hud välmående.

  Läs mer
  87,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820924-101

  Med Kolagen Activ Plus från Olimp Sport Nutrition kan du på ett enkelt och smidigt sätt hjälpa din kropp att hålla sig frisk och må bra, både på insidan och på utsidan. I din kropp pågår ständigt en så kallad kollagensyntes, vilket kortfattat kan beskrivas som reparation och uppbyggnad av den kollagenbaserade vävnaden i kroppen. Exempel på vävnad som är baserad på kollagen är bland annat brosk, senor, leder och ligament, men även din hud, hår och dina naglar.

  • Hjälper till att förebygga och lindra ledvärk
  • Bidrar till välmående hud och hår
  • 60 % hydrolyserat kollagen
  • Innehåller vitaminer som vitamin C och B6
  • Perfekt för de med en aktiv livsstil

  Genom att se till att man får i sig en god mängd kvalitativt kollagen genom sin kost kan man upprätthålla god hälsa och funktion i den kollagenbaserade vävnaden - och på så vis undvika besvär som värkande leder och tidigt åldrande av huden. Kroppen skapar själv kollagen men i takt med att man blir äldre så minskar denna
  kollagenproduktion, vilket bland annat leder till mindre spänstig hud och problem med värkande och stela leder med mera.

  Kolagen Activ Plus från Olimp Sport Nutrition innehåller hydrolyserat kollagen vilket ger ett effektivt och snabbt upptag av kroppen. Förutom kollagen är Activ Plus även berikad med vitaminer och mineraler som exempelvis vitamin C och B6, samt kalcium och magnesium vilket bidrar till att ytterligare stärka den önskade effekten.

  Detta gör Kolagen Activ Plus till ett perfekt tillskott av kollagen för de som lever ett aktivt liv med mycket träning och som är måna om att ta hand om sin kropp och se till att den både mår bra och ser bra ut, med en spänstigare hud, tjockare naglar samt friskare hår. Den smidiga tuggtablettformen gör Kolagen Activ Plus till ett
  väldigt enkelt och snabbt sätt att få i sig extra kollagen som komplement till den ordinarie kosten och på så vis hjälpa kroppen med dess kollagensyntes.

  Doseringsanvisningar: Ta 4 tuggtabletter 2 gånger dagligen mellan måltider.

  Doseringar per förpackning: En förpackning innehåller 80 tuggtabletter vilket ger 20 doseringar.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida

  Ingredienser: Kollagenhydrolysat, utfyllnadsmedel (sorbitol, maltodextrin), mineraler (kalciumkarbonat, magnesiumkarbonat), surhetsreglerande medel (äppelsyra, aromämnen), antiklumpmedel (magnesiumsalter av fettsyror), vitaminer (L-askorbinsyra, pyridoxinhydroklorid), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K).

  Innehåll

  Per Portion

  Per dagsdos

  %-DRI

  Kalcium

  120 mg

  240 mg

  30 %*

  Magnesium

  56,2 mg

  112,4 mg

  30 %*

  Vitamin B6

  0,21 mg

  0,42 mg

  30 %*

  Vitamin C

  12 mg

  24 mg

  30 %*

  Kollagen

  3,6 g

  7,2 g

   

  *Dagligt referensintag (DRI) för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

   

  Information: Denna produkt är ett kosttillskott och bör därför inte användas som ett substitut till en varierad och balanserad diet. Förutom en varierad och balanserad diet rekommenderas även en hälsosam livsstil Den rekommenderade doseringen bör inte överskridas. Förvara produkten oåtkomlig för små barn. Överdriven konsumtion kan ha en laxerande effekt.