Köksvåg

En digital köksvåg är nästan ett måste för att ta din träning och kost till nästa nivå för att maximera utvecklingen. Det är viktigt att du får i dig rätt mängd protein och kolhydrater varje dag. Detta får du hjälp med om du använder dig av en bra matvåg som ger dig exakta gram.

Varför en köksvåg?

Köksvågen är det ultimata redskapet och verktyget när du behöver vara väldigt noggrann med mängderna utav olika ingredienser. Detta gäller vid exempelvis bakning, men även för att väga ditt näringsintag, proteinpulver och matlådor för att ta din träning ett steg längre. Det är alltid bra att ha en ordentlig köksvåg hemma. På Gymgrossisten har vi en klassisk och enklare variant av köksvåg, men också en mer avancerad köksvåg för att analysera livsmedlet som ligger på vågen. Vilken passar dig bäst?

Köksvåg - Beurer KS 19

KS19 är en enklare variant av köksvåg men fortfarande en köksvåg med extrem noggrannhet. Den perfekta köksvågen för dig som vill ha milligramkoll i köket

Vågen kommer i flera olika färger, i allt från svart till citronmönstrad. Allt för att du ska kunna få lite härlig färg i köket.

  • Köksvåg med automatisk avstängning
  • Maximal vikt: 5kg
  • Modern och stilren köksvåg
  • Batterier ingår i vågen

Köksvåg - Beurer DS61

Köksvågen Beurer DS61 är en liten köksvåg med utmärkt prestanda! Vågen är framtagen för att du ska kunna ha stenkoll på dina kalorier under exempelvis dietperioder. Men fungerar även perfekt för att använda för att mäta upp exakta mått vid bakning.

Med denna köksvågen kan du mäta närings- och energidata förprogrammerat för 950 livsmedel. Köksvågen visar kilokalorier, kilojoule, protein, kolhydrater och kolesterol. Du kan även ha upp till 50 anpassningsbara minnesplatser.

  • Passar utmärkt för både matlagning och bakning!
  • Visar: kilokalorier, kilojoule, protein, kolhydrater och kolesterol.
  • Tydlig display, sifferstorlek 99mm.
  • Automatisk avstängning.
  • Maximal vikt: 5kg.
  • Tara

Bra att tänka på vid val av köksvåg

Innan du väljer en köksvåg är det en bra idé att tänka ut vad du ska använda vågen till. Ska du endast använda den för att väga upp matlådor för att du ska ha koll på hur stora dina portioner är, eller behöver du en köksvåg som klarar av att ge dig exakt näringsinnehåll och kalorier. Utifrån detta väljer du sedan den köksvåg som passar bäst. En sak som är säkert är att har du ingen köksvåg hemma så bör du investera i en. Det är ofta som köksvågen kommer till användning.

Förklaring av funktioner på köksvågen

Tara

Tara är en väldigt viktig funktion som din digitala köksvåg bör ha för att du smidigt ska kunna ha bra koll på livsmedlets vikt. Vad det innebär är att du kan nollställa vågen från det att du har ställt på en bunke eller något annat. Du vill inte räkna med vikten från bunken när du ska väga upp dina matlådor på vågen, då använder du Tara-funktionen.

Automatisk avstängning

Exakt vad det låter som och kanske inget märkvärdigt känner du. Men du anar inte hur många gånger du hade fått byta batteri om din digitala matvåg inte stängde av sig själv. En superviktig funktion som nu finns på de allra flesta digitala köksvågar

+ 5 varianter
Från
259 kr
Köp Köp
599 kr