×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Iron, 20mg, 100 caps

  Vitaprana Iron ligger i veganska ekologiska kapslar som innehåller järn från en organisk källa och har mycket god biotillgänglighet. Ger 20mg elementärt järn per kapsel!

  Läs mer
  99 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 901915

  Vitaprana Iron innehåller järn från en organisk källa och har mycket god biotillgänglighet. Vitaprana Iron ligger i veganska ekologiska kapslar och ger 20 mg elementärt järn per rekommenderad daglig dos.
   
   
  20 mg elementärt järn per kapsel
  Organisk källa
  Vegetabiliska och ekologiska kapslar
   
   
  Järn bidrar till; normal kognitiv funktion, normal energiomsättning, normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin, normal syretransport i kroppen, immunsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmattning och har en roll i celldelningsprocessen.
   
   
  Rekommenderad daglig dos: Ta en kapsel om dagen tillsammans med måltid. 
  Antal serveringar per burk: 100
   
  Upptaget optimeras om du samtidigt äter någonting C-vitaminrikt. Upptaget försämras om du samtidigt äter eller dricker någonting kalciumrikt.
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Doser per förpackning: 100 kapslar

  Innehåll

  1 kapsel

  Järn (III) fumarat

   

  - Elementärt Järn

  20 mg (143%*)

  *Procent av dagligt referensintag

  Ingredienser: Bulkmedel (mikrokristallin cellulosa), vegansk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), järn (III) fumarat, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror).

  Allergiinformation: Innehåller inga kända allergener.

  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur.

  Nettovikt: 44,6 g

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.