×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  BCAA 5000, 336 g

  Optimum Nutritions BCAA produkt innehåller de tre grenade aminosyrorna L-valin, L-Leucin och L-isoleucin även kallade BCAA (Branched Chain Amino Acids).

  Läs mer
  349,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6947-007

  Brand of the Year
   

  Optimum Nutritions BCAA produkt innehåller de tre grenade aminosyrorna L-valin, L-Leucin och L-isoleucin även kallade BCAA (Branched Chain Amino Acids). Dessa tre aminosyror som alltså kallas BCAA (grenade aminosyror) utgör ungefär en tredjedel av det totala muskelproteinet i musklerna. För de som tränar och vill öka muskelmassan är det alltså viktigt att tillföra dessa aminosyror.

  • Förbättrar energi under träning. 
  • Förbättrad återhämtning.
  • BCAA.

  Då BCAA utgör en så stor del av muskelproteinet är det också viktigt att snabbt kunna tillföra dessa aminosyror för att muskeln skall kunna återhämta sig ordentligt och förbättra muskeltillväxten. BCAA stimulerar proteinsyntesen i kroppen och minskar muskelnedbrytningen.

  BCAA finns naturligt i ganska stor mängd i vassleproteintillskott som ex. Optimum Nutritions 100% Whey Protein och Pro-Complex men måste då brytas ned av kroppen för att kunna användas. BCAA 1000 och BCAA 5000 innehåller alltså de grenade aminosyrorna i färdig form som kroppen tar upp mycket snabbt, något som är mycket fördelaktigt vid träning!

  Vetenskapliga studier gjorda i USA visar att tillskott av BCAAs ger en förbättrad energi under träning. Tack vare detta så förbättras återhämtningen väsentligt.

  BCAA ger ett värdefullt tillskott av energi som kan användas om muskelglykogenet eller glykogenet lagrat i levern tar slut samt alltså påskynda musklernas återhämtningstid.

  Doseringsinstrutkioner:  Förslagsvis 4-6 gram pulver före och efter träning.

  Allergiinformation: Innehåller soja. Kan innehålla spår av gluten, ägg, jordnöt, mjölk och nötter.

  Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida
  Innehåll/ 2 skopor:  Mängd: 
  Kalorier 10 
  Kolhydrater  3 g 
  Mikroniserat L-Leucin 2.5 g 
  Mikroniserat L-Isoleucin 1. 25 g 
  Mikroniserat L-Valin 1.25 g 

  Ingredienser: Microniserade BCAA (L-leucin (2,5 g), L-isoleucin (1,3 g), L-valin (1,3 g)), emulgeringsmedel E322.

  Allergiinformation: Innehåller soja. Kan innehålla spår av gluten, ägg, jordnöt, mjölk och nötter.