×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Dogge & Rigo testar thaiboxning på Allstar Training Center

  Dogge & Rigo testar thaiboxning på Allstar Training Center

  Träningsutmaningen med Dogge & Rigo rullar vidare utan förminskad styrka och igår 31/3 bar det av till Allstar Training Center, hemmaplan för bland annat UFC-stjärnan och tillika Team Gymgrossisten atleten Alexander Gustafsson. Det som stod på schemat var ett morgonpass thaiboxning med instruktör Jeppe Hoffman.

  "Det är mycket bra att killarna får testa på olika typer av träningsformer, dels för motivationens skull men även för att få en allsidig träning" säger Träningsutmaningens huvudcoach Shad Burhan.

  Det var ett tufft träningspass som killarna bjöds på men båda två var vid gott mod efteråt. "Det här var det roligaste passet hitintills, det här måste vi köra igen" var en av Rigos kommentarer efteråt. "Det blev lite av en flashback för mig ska jag säga" berättar Dogge som gick på thaiboxning i slutet av 80-talet. Han visar stolt upp en bild i mobilen på en aningen tunnare Douglas men med samma blick i ögonen som idag.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Läs flera artiklar här om Dogge & Rigos träning här och här.

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Dogges reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Rigos reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Slutresultat Träningsutmaningen med Dogge & Rigo
  Rapport från PT:n - sista veckan