×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Rapport från utmaningens 3:e vecka

  Rapport från utmaningens 3:e vecka

  Den tredje veckan börjar nå sitt slut och den första riktiga mätningen sedan utmaningen började är nära. Bara en vecka kvar innan vi får se i siffror hur duktiga dom har varit och vilken effekt träningen och kosten har gett. Redan nu märker man dock en tydlig förändring – attityden till en aktiv livsstil.


  Det är inte bara på gymmet Dogge och Rigo har befunnit sig i den senaste veckan, dom har även kört en hel del på egen hand på den grymma kampsportsklubben Allstars Training Center och vår duktiga gästtränare Li Åwall gjorde debut i Träningsutmaningen med ett stenhårt pass. Utöver träningar med mig, Li och på Allstars så har Dogge och Rigo varit väldigt flitiga med att på egen hand besöka gymmet.  Så mycket som dessa grabbar har lärt sig under så kort tid är väldigt coolt och det visar på hur mycket det här betyder för dom och hur vem som helst kan börja med en hälsosam och aktiv livsstil om bara viljan finns.  Det är inte bara Beach 2016 det handlar om utan om deras framtid. Det handlar om allt ifrån att stå på scen och uppträda i flera timmar eller att vara i studion och göra musik utan att tappa fokus till energi att ta hand om sina familjer och barn.  Den moralen och viljan dessa killar har visar på att ingenting är omöjligt och om dom håller samma nivå utan att tappa motivationen (det är bland annat där jag kommer in i bilden) så finns ingenting som hindrar dom från att nå sina mål. Och jag har bara ett mål i sikte - the sky is the limit.
   


  Under nästa vecka ska vi som sagt göra den första ”riktiga” mätningen av killarnas vikt och kroppsfett sedan starten och både jag, Dogge och Rigo är sjukt peppade på att få deras förbättringar svart på vitt! Förutom det så kommer ni även få ta del av deras overall träningsprogram, deras kostupplägg samt sammanfattning på vilka kosttillskott dom numera äter.

  Detta och mycket annat så STAY TUNED och ha en riktigt härlig helg!

  /Shad Burhan, huvudcoach Träningsutmaningen med Dogge & Rigo
  Följ mig gärna på Instagram under namnet pt.shad   

  Läs flera artiklar här om Dogge & Rigos träning här och här.

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Dogges reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Rigos reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Slutresultat Träningsutmaningen med Dogge & Rigo
  Rapport från PT:n - sista veckan