×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Rapport från PT:n - sista veckan

  Rapport från PT:n - sista veckan

   
  Vi är inne i sluttampen av den sista månaden med Träningsutmaningen och fokus har varit på tyngre vikter och färre repetitioner för att maximera muskeluppbyggnaden. Killarna har kört 2 pass ihop med gästtränare dels i form av Bikini-fitness atleten Frida Sjöström samt bodybuildern Arne Lundell
   
  Båda passen var väldigt givande på sina sätt enligt Dogge och Rigo. Träningspasset med Frida satte främst sina spår i baksidorna och i rumpan. Rigo trodde att han hade fått någon sorts inflammation i lårens baksida men det var bara en extrem träningsvärk :)

  Träningspasset med Arne var också det något som grabbarna verkligen gillade, inte minst då passet var lite annorlunda mot vad vi har kört tillsammans. Vårt fokus har legat mycket på teknik och att få en jämn och allsidig träning, passet med Arne handlade desto mer om ren styrketräning med tyngre vikter. Att variera träningen i Träningsutmaningen med gästtränare med olika specialinriktningar tror jag har varit oerhört givande för killarna, inte minst när det kommer till att hålla motivationen uppe. 
   
   
   
  Sedan är det inte bara träning inne på gymmet som har varit på tapeten den senaste tiden. Jag, Dogge och Rigo sprang även hinderbaneloppet Toughest på Lida sportfält, ett hinderbanelopp på 8 km med 40 st hinder. Ett sjukt roligt lopp som knappast många skulle kunna föreställa sig att Dogge eller Rigo skulle ha klarat av innan utmaningen för snart 3 månader sen. Till en början så sprang vi tillsammans men efter knappa kilometern så gjorde sig Rigos astma påmind och han var tvungen att sakta ner lite. Dogge hade kommit in i andra andningen och körde på i ett underbart tempo. Det tog dock inte lång tid innan Rigos astma lättade och vi hann ikapp Dogge och kunde springa tillsammans igen. Imponerande och över förväntan var att både Dogge och Rigo dessutom klarade av alla hinder förutom ett (Rope Climb).
   
   
   
   
  Nu är det bara dagar kvar av Träningsutmaningen och det är med blandade känslor som man börjar se slutet för den här gången. 
   
  Vad jag vet är att Dogge har packat upp lådor med kläder som han aldrig trodde att han skulle få på sig igen, och han har även byggt sig ett eget hemmagym ute i sitt garage!
   
  Rigo i sin tur har berättat att detta verkligen har blivit en helt ny livsstil för honom och att han inte ser någon annan framtid än att kan ska fortsätta träna regelbundet och hålla koll på kosten, men kanske inte på riktigt samma nivå som vi har legat på :)
   
  Att höra sådana saker och se hur man kan hjälpa folk i rätt riktning mot ett hälsosammare liv värmer ett PT-hjärta på ett sätt som inget annat kan :)

  På fredag 10/6 är det äntligen dags för utmaningens sista mätningen av killarnas kroppssammansättning och då får vi svart på vitt hur dom har presterat under dom här tre månaderna, gissa om vi är taggade!! :)
   
   
   
   
   

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Dogges reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Rigos reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Slutresultat Träningsutmaningen med Dogge & Rigo
  Dogge & Rigo tränar med bodybuildern Arne Lundell