×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Rapport från PT:n för vecka 4 & 5

  Rapport från PT:n för vecka 4 & 5


  I och med att vi gick in i fjärde veckan så närmade vi oss vägningen och mätningen vid delmål 1. Första officiella mätningen och invägningen efter att Dogge & Rigo startat den här resan med ett nytt upplägg vad gäller kost och träning. Efter tre stenhårda träningsveckor och försök att hålla kosten så gott det går med tanke på resor, uppträdanden och jobb så startade den fjärde veckan bra och träningen fortsatte lika bra som den hade gjort innan.

  Torsdag vecka 4, invägningsdag. Dags för det sista passet innan Dogge & Rigos officiella mätningen och vägning för att få ett resultat av deras formförbättring för deras 1:a månad. Efter en timmas stenhård förbränningspass med en konstant puls på ca 160 var det snart dags. Dogge stack iväg på ett snabbt möte innan vi skulle ses igen klockan 12 på Gymgrossistens kontor på Sveavägen. 

  Klicka här för att se resultatet från Dogge & Rigos 1 månad

  Som ni kanske redan vet så klarade Dogge delmål 1 med något kilo över medan Rigo klarade det precis med 200g tillgodo. Otroligt starkt jobbat av båda som klarat den första månaden. Vägen dit var inte helt fläckfritt men med tanke på deras livssituationer, vilka uppoffringar och förändringar killarna gjort under 1 månads tid så var jag väldigt nöjd. 

  Dogge har haft ont i ryggen en längre tid och hållningen är inte den bästa. Största fokus för Dogge har hela tiden varit att bygga upp muskulaturen i ryggen, baksidan över lag och bålen. 

  Fokuset för Rigo har varit detsamma. Stärka bålen, ryggen och få en bättre hållning speciellt eftersom han sitter i studion och gör musik samt står på scen och uppträder väldigt ofta. Rigo har haft tidigare problem med sina knän då han får känningar i vissa situationer vilket vi också sätter fokus på och försöker stärka musklerna i benen.   Med månad 1 över så var det dags att gå in i första veckan av månad 2. Fokus under den här andra fasen ligger på styrka i musklerna men samtidigt ska vi självklart fortfarande ner i vikt och bränna mer fett. 

  Nya övningar och mer teknik i övningarna samtidigt som intensiteten har varit väldigt hög är vad den första veckan under den andra fasen har bjudit på. Dogge & Rigo har fått nya träningsscheman med nya övningar eftersom dom vill lära sig så mycket som möjligt. 

  Trots att vi har hållit på i 5 veckor så frågar killarna fortfarande om vad dom får, inte får äta och varför dom inte får äta vissa saker. Det här är inte bara en utmaning dom har fått utan dom vill verkligen lära sig om träning, hälsa och kost.  Otroligt roligt när andra som tränar på Planet Fitness kommer fram och pratar med Dogge & Rigo och jag ser hur killarna försöker inspirera och motivera dom personerna som dom pratar med.   Nu när vi är inne i månad 2 så blir det ännu tuffare att gå ner i vikt då den första biten redan är gjord, muskulatur har börjat byggas upp samtidigt som fett har bränts. Samtidigt som träningsintensiteten måste höjas ytterligare ett snäpp så går killarna in i en hektisk period med många resor och mycket jobb. Att få till det med både en ny livsstil i form av träning och hälsa samtidigt som det privata livet ska fungera är något Dogge och Rigo kommer att bekänna färg på nu framöver. 

  Intressant att se hur dom klarar det. Fortsätt följa resan och se hur dom klarar det!

   


  //
  Shad Burhan, Huvudcoach Träningsutmaningen
  Följ mig gärna på Instagram under namnet pt.shad

  Läs flera artiklar här om Dogge & Rigos träning här.

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Dogges reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Rigos reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Slutresultat Träningsutmaningen med Dogge & Rigo
  Rapport från PT:n - sista veckan