×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  PT Shad berättar om första veckan

  PT Shad berättar om första veckan

  Äntligen är vi igång! Efter tre månaders preparation är Utmaningen i full fart. Tiden innan har inletts med att träffa grabbarna för att prata med dem och få en förståelse för hur deras vardag ser ut. Detta är två artister som båda jobbar med musik dagligen. Dem både uppträder och gör musik i studio vid sidan av deras familjeliv.

  Det har varit väldigt länge sedan någon av dem tränade på gym. I och med att de uppträder en del så rör de på sig mer på scenen än en vanlig svensson, men maten har varit alldeles för god och tiden inne i studion alldeles för lång. Nu vill grabbarna ta tag i både träningen och kosten och komma i form till BEACH 2016!

  Vi möttes upp på gymmet Planet Fitness i Stockholm. Båda killarna var taggade innan vi ens hade kommit igång med första träningspasset. Redan då visste vi att detta kommer bli ett riktigt roligt men utmanande projekt. Utmaningen i det här är att kunna motivera två killar som äter gott och inte är några gymkillar i grunden. Dogge har tränat väldigt mycket i sina unga dagar då han har boxats och spelat den ena efter den andra bollsporten.

   

  Rigo har också idrottat mycket, mest fotboll. I och med att vi inte hade tränat ännu så visste vi inte hur deras motivation skulle vara och hur mycket de verkligen ville det här. Den synen ändrades direkt efter det första träningspasset. Det här är två personer som är OTROLIGT taggade och har en motivation och vilja som vi inte trodde vi skulle hitta hos dem med tanke på deras hektiska liv.

                                

  Första träningspasset gick ut på att se var deras styrkor låg, både fysiskt och mentalt. Hur balansen i kroppen var, d.v.s. var de var starka och var de var svaga, var vi behövde stärka kroppen och hur planen skulle se ut under dessa tre månader. Det som stod ut mest var att båda vägrade ge upp. ALLT vi kastade på dem gjorde dem.

  Det dök upp ett flertal frågor under träningspasset vilket visar på att de verkligen vill göra det här. Inte bara för projektets skull, utan även för att lära sig varför de ska göra på ett visst sätt och vad det ska ge dem. Första passet var drygt 1,5 timme och efter passet hann det inte gå en sekund innan de ville att vi skulle köra dagen efter igen.

  Dogge och Rigo går all in i det här precis som i allt dom gör. Det finns inget halvdant och därför ska det bli riktigt kul att följa deras resa på väg mot BEACH 2016!

  Läs flera artiklar här om Dogge & Rigos träning här och här.

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Dogges reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Rigos reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Slutresultat Träningsutmaningen med Dogge & Rigo
  Rapport från PT:n - sista veckan