×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Här börjar allt

  Här börjar allt

  Efter månaders förberedning så är utmaningen igång. Dogge och Rigo har tackat ja till en tre månader lång utmaning för att förändra deras liv.

  Utmaningen handlar om mer än att bara gå ner i vikt. Dogge och Rigo ska nu under tre månader lära sig om träning, kost och kroppshållning – allt som berör en hälsosam och hållbar livsstil.

  Deras personliga tränare, Shad och Harrie, har tagit fram ett kostschema och ett träningsschema som Dogge och Rigo ska följa exemplariskt. Både kost- och träningsschemat ska även passa deras hektiska liv mellan studion och familjelivet.

  Dogge 

  Dogge har tränat mycket i sina unga dagar med allt från bollsporter till boxning (med Mohammed Ali som idol). De senaste åren har han dock spenderat mer tid i studion än på gymmet.

  Nu har Dogge ett tydligt mål och det är att göra av sig med det överflödiga fettet på kroppen och samtidigt lägga på sig muskler och förbättra sin allmänna hälsa.

  Rigo

  Rigo har ett förflutet i fridrott och fotboll. Precis som Dogge så har Rigo inte lagt sin fokus på träning eller hälsa de senaste åren, utan familjen och musiken har kommit före.

  Men nu vill Rigo ha en förändring och lägga på sig mer muskler, gå ner i fettprocent och förbättra sin hälsa för att kunna leva ett längre liv.

  Tror ni att Dogge och Rigo når sina mål? Följ med på deras resa till ett bättre och ett hälsosammare liv här på Gymgrossisten

  Läs flera artiklar här om Dogge & Rigos träning här och här.

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Dogges reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Rigos reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Slutresultat Träningsutmaningen med Dogge & Rigo
  Rapport från PT:n - sista veckan