×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Andra veckan – Den nya livsstilen börjar ge resultat!

  Andra veckan – Den nya livsstilen börjar ge resultat!

  Efter första veckan, då Dogge och Rigo gick ut stenhårt och jag blev otroligt imponerad, så är deras motivation och vilja fortfarande på topp. De är starkare än jag trodde, de har mer jävlar anamma än vad jag hade förväntat mig och deras vilja och driv att uppnå resultat är en positiv överraskning.

   

   

  Andra veckan började med en lätt oro från grabbarna att deras kroppar inte hade reagerat bra på förändringen de fått göra med kosten och att detta skulle ha lett till att de hade gått upp i vikt. Under väldigt lång tid har båda varit stora fantaster av god mat, och detta leder i kombination med utebliven motion sällan till en sund och hälsosam fysik.

   

   

  Denna vecka har grabbarna fått vänja sig vid att byta ut ”pasta när som helst på dygnet” till att äta vid regelbundna tider med exempelvis långkornigt vitt ris som kolhydratskälla direkt efter ett gympass. De har fått byta ut sena kvällssnacks mot shakes gjorda på Star Nutrition Casein-80 blandat med vatten för en långsam muskelåterhämtning under sömnen. Att fylla på depåerna med nödvändiga vitaminer, mineraler och fetter krävs för att kroppen ska må bra under processen.

   

  Det är mycket annat som har varit nytt för både Dogge och Rigo när det gäller träning och kost, men de har visat att de är professionella och tar det här på fullaste allvar. Under träningspassen kör de slut på sig själva och ställer en massa frågor för att de vill lära sig och inte bara träna för tränandets skull. Samma sak gäller även kosten där de gärna skickar bilder på produkter och frågar en extra gång om det är rätt och varför de ska äta eller dricka det, enbart för att vara säkra på att det de gör är rätt.

   

  Den oro som grabbarna kände för den omlagda kosten var som bortblåst när de för första gången sedan träningen dragits igång och kosten lagts om vägdes i slutet av veckan. Båda hade gått ner i vikt och deras motivation växte ännu mer. Glädjen syntes med kroppsspråket och i deras ögon och viljan att fortsätta blev ännu starkare efter de tydliga resultaten på vågen. Det är tydligt att både träning och kost haft väldigt positivt effekt under den här korta tiden.

   

   

  Nu när Dogge och Rigo har kommit igång så är det dags för dem att träna lite på egen hand och testa lite andra träningsformer. Under den kommande veckan kommer killarna träna på Allstar Training Center där thaiboxning, boxning och fysträning står på schemat. De kommer även köra ett pass med vår gästtränare Li Åwall. Självklart kommer killarna få visa mig att det vi gjort nu under de första två veckorna börjar sätta sig och vi kommer också göra en ny mätning och vägning mot slutet av veckan.

   

  STAY TUNED!!!

   

  /PT Shad. Glöm inte bort att följa Shad på instagram https://www.instagram.com/pt.shad/

  Läs även Joachim Bartolls artikel: Kroppsomvandling del 1. För att lära dig mer om Kroppsomvandling, mental förberedelse och målsättning 

  Läs flera artiklar här om Dogge & Rigos träning här och här.

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Dogges reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Rigos reflektion efter Träningsutmaningens slut
  Slutresultat Träningsutmaningen med Dogge & Rigo
  Rapport från PT:n - sista veckan