×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Pontus Koskelainen

  Pontus Koskelainen

  Pontus Koskelainen fann sin passion för styrketräning efter att han slutat med ishockeyn men ändå ville fortsätta hålla sig i god fysisk form. Och god form höll han sannerligen.

  Träningen blev med tiden mer och mer seriös, vilket även reflekterades av resultaten på gymmet. En tydligt drivkraft var att skulptera en atletisk och snygg fysik, vilket ledde den tävlingsinriktade Pontus mot en satsning på fitnessgrenen Men´s Physique. Under 2013 inledde han sin tävlingssatsning, och framgångarna lät sig inte vänta och var större än han någonsin kunnat föreställa sig. Med idel pallplaceringar och mängder av medaljer runt nacken avslutade Pontus Koskelainen sitt sista år som junior med att vinna guld på Junior-VM, och kan härmed titulera sig som världsmästare i Junior Men´s Physique!

  Pontus har imponerande nog tidigare skött all sin träning och kosthållning helt på egen hand, men under 2015 bestämde han att ytterligare steppa upp sin satsning med järnfokus på en enda sak: proffskortet. Därför inledde Pontus ett samarbete med bodybuilding-esset och tillika Team Gymgrossistenkollegan Niro de la Rua för att inför årets tävlingar få fram det där lilla extra som skiljer seger från en andraplats. 

  Pontus inspireras av personer som jobbar stenhårt för att nå sina mål, och omger sig med personer som får ut det bästa av sig själva och sin omgivning. Att ha rätt mindset är enligt Pontus en av dem absolut viktigaste egenskaperna för framgång.

  I och med Pontus två segrar under 2016 så vann han äntligen sitt proffskort och har nu tagit steget upp till IFBB Pro League, där han kommer att debutera under hösten 2017.

   

  OM PONTUS

  Namn Pontus Koskelainen
  Ålder 26 år
  Hemstad Norrköping

  Längd 172 cm
  Vikt 74 kg
  Tävlar i Men's Physique


  Meriter

  1:a Men’s Physique AF-SM 2013
  1:a Decembercupen 2013, -178 cm
  3:a Battle of Scandinavia 2014, -178 cm
  4:a Sweden Grand Prix 2014, -178 cm
  3:a BODY Classic 2014, -178 cm

  3:a EM Junior 2014
  2:a Amateur Olympia 2014, -178 cm
  1:a SM Junior 2014
  1:a VM Junior 2014, -175 cm + Overall
  5:a VM 2014, -170 cm

   

  MOTTO

   

  ”Whether you think you can, or you think you can't - you're right.”


  Följ Pontus

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Frida Sjöström
  Arne Lundell
  Amanda Almroth
  Niro de la Rua