×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Niro de la Rua

  Niro de la Rua

  Niro de la Rua är redan vid 25 års ålder en av nordens mest ansedda atleter inom bodybuilding, med en spikrak karriärskurva och ett målmedvetet game. Omnämnd för sitt kreativa poserande och eftertraktad för sina kunskaper och fräscha approach kring bodybuilding som sport.

  Niro föddes på Kuba och kom till Sverige under en kall februarimånad år 1999, 10 år gammal. Styrketräningen fann han redan vid 13-14 års ålder då han önskade sig ett par hantlar i julklapp och omedelbart påbörjade sin resa mot en perfekt fysik. Första gymkortet införskaffades vid 16 års ålder i ett trångt och mörkt hemmagym och sedan dess har kroppsbyggningen bara rullat på. Vid 21 års ålder debuterade han i juniorklassen på Luciapokalen 2010, och har deltagit i ytterligare fem tävlingar sedan dess, med alltmer framgångsrika resultat och allt mer uppmärksamhet erhållen för sina insatser. 

  Niros träningsfilosofi är fullt inriktad på stenhårt jobb utan kompromisser, fördelat på noggrant planerade faser och perioder. Alltid hårt, alltid intensivt, men med varierande upplägg. När Niro väl kliver in på gymmet är det slutpratat och dags att jobba, hårt. Parallellt med sin bodybuildingkarriär bedriver han en naprapatkliniken City Naprapati på Sandnes, norska västkusten.

  Niro de la Ruas inspireras av hårt jobb. Att se människor kämpa för sina mål och sedan lyckas, oavsett om det gäller idrott, yrke eller resten av livets utmaninger. Hårt, dedikerat arbete lönar sig alltid i slutändan. Ödmjukhet och ansvarsfullhet är två egenskaper han värderar högt hos människor, och strävar efter att själv leva efter. Gymgrossisten räknar Niro som en av nordens mest lovande bodybuilders, och endast framtiden kan utvisa hur långt denna superatlet kan komma.

  Om Niro

  Namn Niro de la Rua
  Ålder 25 år
  Hemort Sandnes (Norge)

  Längd 173 cm
  Vikt 87-89 on, 103-105 off
  Tävlar i Bodybuilding


  Meriter

  1:a Luciapokalen 2010, -70kg Jr
  3:a BMR Grand Prix 2013, -90kg
  2:a Oslo Grand Prix 2013, -90kg

  1:a Norway Open 2014, -90 kg+Overall
  2:a SM 2014, -90 kg
   

   

  Motto

  #TRÄNAHÅRTHÅLLKÄFT


  Följ Niro

  Om skribenten

  Fredrik Nyman

  Fredrik Nyman

  Frilansskribent, träningsentusiast, nutritionsnörd, språkpolis och småbarnsförälder som gillar att lyfta tunga saker.

  Relaterade artiklar

  Pontus Koskelainen
  Frida Sjöström
  Arne Lundell
  Amanda Almroth