×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Julia Eliasson

  Julia Eliasson

  Julia Eliasson är en driven, målinriktad och energisk tjej på snart 20 år som ständigt syns med ett stort leende på läpparna. Julia kommer ursprungligen från denna lilla staden Alingsås men flyttade förra året till Göteborg i samband med att hon påbörjade sina 4-åriga studier till leg. Dietist på Göteborgs Universitet.

  Följ Julia på
  Instagram »

  Julia driver sedan några år tillbaka den populära Fitness-och Träningsbloggen Fitnessjulia.com där hon från dag 1 beskrivit sin resa mot tävlingsscenen inom Bikini Fitness. I sin blogg inspirerar och motiverar Julia dagligen tusentals läsare till en vardag innehållandes bra kost och tung styrketräning!

  Intresset för styrketräning började tidigt, redan som 16-åring satte Julia upp målet att tävla i Bikini Fitness - men först 3 år senare! Hennes framförhållning har varit god och målmedveten, allt för att ge sig själv möjligheten att utvecklas både fysiskt och psykiskt.

  Julia debuterade våren 2015 på ”Battle Of Scandinavia” i sin hemstad Alingsås, där hon skrällde stort och tog en silvermdelalj! Hennes nästa sikte är inställt på Junior-SM 2016!

  För Julia är det viktigt att inte uppmuntra ”smalhetsen” som tagit över på många sociala medier. Hon är själv inte rädd för att släppa toppformen under offseason och beskriver hur viktigt det är att ge sin kropp de näringsämnen och den kost man behöver för att må bra och utvecklas maximalt.

  Hon älskar tunga basövningar och njuter till fullo av sin offseasonperiod då hon lyfter tunga lyft och kör stenhårt på gymmet.

  Om Julia

  Namn Julia Eliasson
  Ålder 19 år
  Hemstad Göteborg

  Längd 166 cm
  Vikt 54 kg on / 65 kg off
  Tävlar i Bikini Fitness


  Meriter

  2:a Battle of Scandinavia 2015, -166 cm

  2:a Sweden Grand Prix 2015, -166 cm

   

  Bilder

  Om skribenten

  Fredrik Nyman

  Fredrik Nyman

  Frilansskribent, träningsentusiast, nutritionsnörd, språkpolis och småbarnsförälder som gillar att lyfta tunga saker.

  Relaterade artiklar

  Pontus Koskelainen
  Frida Sjöström
  Dorlir Kollari
  Rebecca Sundberg