×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Dorlir Kollari

  Dorlir Kollari

  En av teamets riktiga tungviktare. Dorlir Kollaris träningskarriär började i början av gymnasiet. Polarna diskuterade gymprestationer på rasterna och det fångade hans intresse. Kort därefter testade han några pass själv och sedan dess har varit trogen till gymmet.

  Följ Dorlir på
  Instagram »

  Till en början var träningen endast ett verktyg för att nå ett visst mål. Att böja mest i klassen eller att bänka mest på skolan. Men med tiden har träningen blivit mer betydelsefullt för Dorlir. Idag är gymmet en frizon, en plats där han kan ta sig tid för sig själv och sin kropp.  Gymmet är platsen där han realiserar den vision han har av sig själv i sitt huvud.

  Dorlir pluggar till läkare, vilket är tydligt när han berättar om sin träning – allt följer en metodisk, genomtänkt och vetenskaplig linje. Grunden är basövningar och isolationsövningar läggs till som komplement där det behövs. Simpelt i teori, men tungt i praktik. Noga utvärderad och dopingfri kosthållning.

  År 2013 kammade Dorlir hem vinsten i Gymgrossiten Fitness Model Search, i stark konkurrens med bl.a Team Gymgrossisten Elite-atleten Pontus Koskelanen. Tävlingsdebuten 2014 hämmades tyvärr av en lårskada, men Dorlir lät sig inte nedslås utan siktar målmedvetet på en imponerande debut i Junior Bodybuilding under året. Och enligt vad alla rapporter säger kommer han göra det större och starkare än någonsin!
   

  Om Dorlir

  Namn Dorlir Kollari
  Ålder 23 år
  Hemort Varberg

  Längd 187 cm
  Vikt 95 kg on / 115 kg off
  Tävlar i Bodybuilding


  Meriter

  1:a Gymgrossisten Fitness Model Search 2013

  Om skribenten

  Fredrik Nyman

  Fredrik Nyman

  Frilansskribent, träningsentusiast, nutritionsnörd, språkpolis och småbarnsförälder som gillar att lyfta tunga saker.

  Relaterade artiklar

  Pontus Koskelainen
  Frida Sjöström
  Julia Eliasson
  Rebecca Sundberg