×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  VÄRLDSMÄSTARENS TIPS: SÅ LYCKAS DU MED DIN TRÄNING!

  Träning är ett omdiskuterat ämne och det finns mycket att tänka på. Men hur kommer man igång? Pontus Koskelainen, världsmästare i Men’s Physique, ger sina tips på hur man bygger upp en hållbar träningsrutin.

  – Träning är ingen quick-fix. Det är ett långtidsengagemang som kräver eftertanke. Man kan utgå från tre grundpelare: Motivation, ödmjukhet och kunskap.

  Köp våra Startpaket för att bästa möjliga resultat av din träning - Just nu till minst 30% rabatt!

  Vad man motiveras av är i stor grad individuellt. För de flesta är det viktigt att sätta upp realistiska mål och delmål. Man bör också hitta en träningsform man själv tycker är rolig.

  – Försök skapa en rutin med träningen, säger Pontus. Ta hänsyn till din vardag och vad som passar bäst. Kanske är lunch- eller morgonträning något som passar bättre för dig?

  Förutom motivation är det viktigt är det viktigt att vara ödmjuk. Det är inte alltid självklart hur eller vad man ska träna. Ta därför hjälp av någon som kan om det behövs, till exempel en personlig tränare.

  – Jag får fortfarande hjälp med kost och träning från min coach, Niro de la Rua. Tänk också på att inte gå ut för hårt, om du gör det är det lätt att skada sig eller ge upp för tidigt.

  Ingen börjar något som expert och därför är det viktigt att skaffa sig mycket kunskap. Det är till exempel viktigt att äta rätt. Många menar att kosten står för 80 procent av träningsresultaten och träningen 20 procent. Därför kan kosttillskott hjälpa, då det kompletterar kosten med viktiga näringsämnen.

  – Jag använder Whey-80 efter alla mina träningspass för att få i mig extra protein. Inför mina tävlingar väljer jag Whey-100 istället som är ett renare proteinpulver. Jag använder även dagligen multivitamintillskott för att säkerställa mitt näringsintag.

  Köp Hardcore Training Pack - Komplett mix av produkter för att maximera ditt träningsresultat! Just nu till 35% rabatt!

  Mer tips till din träning

  Marklyft – Varför alla bör göra det!