×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  STAR NUTRITION – DIN TRÄNINGSPARTNER!

  Star Nutrition är ett svenskt kvalitetsvarumärke med ett brett utbud av innovativa kosttillskott som maximerar din prestationsförmåga, förbättrar din hälsa och stärker din återhämtning.

  Star Nutrition lanserades 1999 och har sedan sin lansering etablerat sig som ett av norra Europas mest sålda kosttillskottsvarumärken. Idag erbjuder Star Nutrition produkter till dedikerade atleter från flera olika discipliner, på flera olika nivåer. Säkra och beprövade produkter för alla steg av din utveckling.

  Varför har produkterna olika färger?

  För att göra det lättare för dig som kund att navigera bland Star Nutritions olika produkter har varumärket delats upp i tre separata serier, med varierande fokusområden. Serierna som finns att tillgå är den blå Core Series, den svarta Premium Series samt den vita Active Lifestyle Series.

  CORE SERIES

  Core Series är den av Star Nutritions serier som har bredast sortiment. Den innefattar alla separata produktkategorier, så som protein, aminosyror och prestationshöjare. Serien består av prisvärda kosttillskott som tagits fram för atleter och motionärer som vill maximera sina resultat – vare sig det är på gymmet, i löpspåret eller i boxen.

  PREMIUM SERIES

  Precis som namnet antyder så rymmer Premium Series Star Nutritions premiumsortiment. Beprövade top of the line-produkter för atleter som kräver det bästa. Alla produkter under serien är försedda med varumärkesskyddade och innovativa ingredienser.

  ACTIVE LIFESTYLE SERIES

  Active Lifestyle Series utgörs av Star Nutritions proteinberikade och näringsoptimerade livsmedel. Nyttiga och smakrika tagningar på konventionella livsmedel för dig som vill äta gott, men inte avvika från din hälsosamma livsstil.