×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Nå din målvikt på nolltid

  Du har bestämt dig. Du vill gå ner i vikt – och du vill göra det snabbt. Med rätt metod och kosttillskott är det betydligt lättare än du tror.

  Om du redan testat de populära löpsedelsdieterna vet du att de innebär krångliga regler, konstant hunger och kortlivade resultat. Metoden vi förespråkar är något helt annat. Baserad på etablerad, okomplicerad vetenskap med fokus på de viktigaste detaljerna. Mottot är: träna smartast, inte hårdast – och det ska vara enkelt att äta nyttigt.

  Gå ner 1 kg i veckan

  Anledningen till att du lagt på dig några extra kilon är enkel. Du har ätit för mycket och rört dig för lite. Genom att justera dessa faktorer kan du vända trenden och med enkelhet gå ned så mycket som 1 kg i veckan. Det svåra är att lägga sig på rätt nivå – hur mycket ska jag träna, och vad kan jag egentligen äta?

  Skräddarsytt kost- och träningsschema

  Om du ska följa ett träningsprogram eller ett kostschema måste det vara individanpassat. Anpassat på så sätt att man tagit hänsyn till ditt utgångsläge, dina förutsättningar och ditt mål. Allt annat är bortkastad tid. Att komma över skräddarsydda tränings- och kostupplägg har dock länge varit dyrt och komplicerat. Fram till nu. Med hjälp av den kostnadsfria webbtjänsten Goalbreaker kan vem som helst generera individanpassade kostscheman och träningsprogram med ett par knapptryck.

  Baserat på startvikt, målvikt och önskat antal träningspass per vecka räknas ditt kaloribehov ut. Därefter presenteras förslag på både kost- och träningsschema anpassade för dina unika förutsättningar. Förslagen är väldigt genomarbetade och har tagits fram för att du ska få så bra resultat som möjligt. Det handlar om smart kalorikontroll, så att du kan äta dig mätt – och effektiv träning, så att du får ut maximalt av varje minut som spenderas på gymmet.

  Boosta med rätt produkter

  Genvägen till snabba resultat hittar du i korrekt konsumtion av rätt kosttillskott. Olika kosttillskott har olika egenskaper, och kan förbättra allt från prestation till återhämtning. Det gäller alltså att få i sig rätt produkt vid rätt tillfälle. Protein, som kanske främst är förknippat med muskeluppbyggnad, är t.ex. en viktig komponent vid viktnedgång. Om proteinintaget är otillräckligt kommer du bränna muskler snarare än fett.

  Whey-100 är ett kalorisnålt proteinpulver med snabbt upptag som är perfekt att dricka till frukost och efter träning. Ripped Pro är ett viktminskningstillskott som höjer ämnesomsättningen, piggar upp och minskar sötsuget. Ultimate BCAA innehåller aminosyror som motverkar muskelnedbrytning och mental trötthet, perfekt att ta innan träning. Supreme Casein är ett mättande proteinpulver med långsamt upptag, lämpar sig särskilt väl som mellan- och kvällsmål.

  4 produkter för snabb viktnedgång

  Enkla nybörjartips för dig som vill...

  Mer matnyttig läsning

  Kosttillskottsskolan: Fettförbrännare