×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Mårten Nylén tipsar: Så håller du nyårslöftet

  Ingen ny vana är lättare att behålla än den som ger positiva effekter snabbt. Med hjälp av Mårtens enkla tips kommer resultaten som ett brev på posten!

  Sätt upp konkreta och realistiska mål, hitta en träningsform som passar dig och tänk på återhämtningen. Svårare än så behöver det inte vara. Träning som bedrivs regelbundet och målmedvetet kommer alltid ge resultat. Ägnas även lite omsorg åt kost och återhämtning kan du till och med förvänta dig en effekt som både är snabb och bestånde.

  Knepen som förenklar

  Självklart finns det utmaningar i att bryta beteendemönster och skaffa sig nya rutiner. För att underlätta är det bra att vara förutseende och planera för fallgroparna. Exempel på vanliga hinder som kan dyka upp längs vägen är sötsug och brist på energi. Som tur är finns flera enkla knep att tillgå.

  Plötslig hunger och sötsug är något de allra flesta får brottas med när man försöker äta mindre och utesluta onyttigheter. Best Bar kan vara lösningen. En nyttig och mättande proteinbar med oförskämt god smak. Se till att alltid ha en sådan till hands så kommer det inte vara någon match att skippa fikabröd och smågodis.

  Dagar där energinivån är låg kan det vara kämpigt att ta sig till gymmet. En produkt som tagits fram för att avvärja sådana situationer är Supreme Amino Energy. Blanda en drink och drick 30 min innan planerad aktivitetsstart så får både muskler och hjärna bränslet de behöver för att prestera på topp.

  Snabbaste vägen till resultat

  Protein är A och O, oavsett vilken målsättning du har. Ett otillräckligt proteinintag vid viktnedgång kan leda till att du bränner muskler snarare än fett, och ett otillräckligt proteinintag vid viktuppgång kommer gör att du ökar i fett- snarare än muskelmassa. En bra tumregel att sträva efter är att få i sig runt 2 g protein per kg kroppsvikt varje dag.

  Lyckas du inte tillgodose ditt dagliga behov via måltiderna du äter kan protein i tillskottsform vara en smidig lösning. Whey-80 är ett fullvärdigt proteinpulver med snabbt upptag som är perfekt att dricka t.ex. till frukost och efter träning. Whey-80 smakar dessutom gott och är extremt prisvärt med en kostnad på under 5:- per portion.

  Till mellanmål och innan läggdags är ett proteinpulver med långsammare upptag att föredra. Supreme Casein är ett bra alternativ som både är kalorisnålt och mättande. Ett populärt sätt att konsumera just Supreme Casein är att blanda pulvret med lite mindre vätska – och på så sätt få till en härligt krämig, puddingliknande konsistens.

  4 produkter för effektiva träningsresultat

  Enkla nybörjartips för dig som vill...

  Mer matnyttig läsning

  Funderar du på att ge upp?