×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Kom igång med fitnessprofilen Frida Sjöström

  Att komma igång med träningen efter en lång semester är är inte alltid så lätt som det låter. Att veta vart man ska börja, hitta motivation och tid i vardagen är en utmaning. Men Frida Sjöström, svensk Fitnessstjärna, vet vart man ska börja

  -Många går ut alldeles för hårt när de börjar, säger Frida Sjöström.

  När semestern är över vill allt fler komma igång med träningen. Frida Sjöström, svensk Bikini Fitness-stjärna och personlig tränare, är bekant med utmaningarna och vet vad man bör tänka på.

  -Det är lätt att vilja gå ut stenhårt från start, men se till att först skapa en rutin med träningen. Två till tre gånger i veckan räcker om du gör det regelbundet

  Köp våra Startpaket för att bästa möjliga resultat av din träning - Just nu till 35% rabatt!

  Vanligtvis fylls löparspåren och gymmen efter semestertiderna, för att sedan successivt tömmas till nyår. Enligt Frida är ett av problemen att många börjar för hårt och inte tänker på återhämtningen.

  -För hård träning bryter ner kroppen och man blir lättare sjuk. Därför brukar jag rekommendera tillskott som Omega-3 och D-vitamin . Det ska givetvis inte ersätta en bra kosthållning, förklarar Frida.

  Frida själv har familj, tävlar på elitnivå och driver eget företag. Frida tävlar i Bikini Fitness men menar att det viktiga inte är vad man tränar, utan att man måste hitta det som passar en själv.

  -Det är inte nödvändigt att hitta rätt träningsform på en gång. Testa olika former av träning till du hittar det som passar dig bäst, säger Frida.

  Många som börjar träna får i sig för lite näring. Det visar sig ofta på så vis att folk blir trötta och sjuka när de börjar träna. Kroppen bryts ner när man tränar och får man inte i sig tillräckligt mycket energi blir man mer mottaglig för baciller och skadar sig lättare. Därför är det viktigt med en bra kosthållning och då kan kosttillskott hjälpa till.

  -Jag använder Gymgrossistens Whey-100 varje dag. Musklerna är i störst behov av protein tiden efter träning och då är en proteinshake väldigt bra. Det är smidigt, gott och enkelt, säger Frida.

  Köp Weight Loss Pack - ett prisvärt och väl sammansatt paket med utvalda produkter för effektivast möjliga viktnedgång. Just nu till 36% rabatt!

  Fridas 5 bästa tips för att lyckas med träningen

  • Hitta en träningskompis och sätt upp mål tillsammans. Det är roligare att träna när man är två.
  • Hitta en träningsform som du tycker är rolig.
  • Gör träningen till en rutin. Tre träningspass per vecka räcker gott och väl om det görs regelbundet
  • Komplettera din kost med bra kosttillskott. Jag använder dagligen Whey-100, Omega-3 och D-vitamin .
  • Införskaffa snygga och sköna träningskläder. Att se bra ut på gymmet inspirerar mig.