×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Från Latin Kings till Beach Kings!

  Dogge och Rigo har under tre månader haft en träningsutmaning i samarbete med Gymgrossisten där målet varit att dom ska komma i form. Under utmaningen har dom haft hjälp av PT:n Shad Burhan med mångårig erfarenhet som licensierad PT och kostrådgivare.

  Efter tre månader fulla av förberedelser kommer utmaningen igång med två otroligt peppade deltagare. Just motivation framhålls som en stor faktor till ett lyckat resultat, men även att vara noggrann med kosten och olika kosttillskott. Dogge har två produkter som han säger är extra viktiga, BCAA Hardcore som förstärker effekten av träningen och Ripped Hardcore som är en fettförbrännare. Rigo framhåller även Night Pro som är ett nattprotein man kan ta istället för kvällssnacks och som är speciellt framtaget för återhämtning under sömnen.

  Douglas "Dogge Léon

  Vid träningsutmaningens start vägde Dogge 88,7 kg, hade 30,7% kroppsfett och en muskelmassa på 45%. Under den tre månader långa träningsutmaningen gick Dogge ner 16,9 kr i vikt, kroppsfettet minskade till 13,4% och muskelmassan ökade till 60%.

  Rodrigo "Rigo" Pencheff

  Rigo vägde 85,3 kg, hade 31,4% kroppsfett och en muskelmassa på 51% vid start av utmaningen. Efter tre månader hade han gått ner 11,9 kg, minskat sitt kroppsfett till 12,6% samt ökat sin muskelmassa till 63%.

  Läs mer om hela träningsutmaningen här och följ med vad som hänt vecka för vecka.