×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  GG-bloggen

  Gymgrossisten Inspiration

  Träning engagerar. Det är något vi på Gymgrossisten i allra högsta grad märker av. Våra kunder nöjer sig inte längre med att bara kunna köpa sina kosttillskott och träningstillbehör hos oss. De vill också få information, ny kunskap och motiveras på ett helt annat sätt än tidigare.

  Många lever med sin träning 24/7. En förpliktelse som sträcker sig långt bortom den där timmen varje dag som man faktiskt spenderar på att träna. Är man inte de facto på gymmet eller i löpspåret står man kanske i köket och förebereder sina matlådor, planerar för nästa träningspass, eller sitter framför datorn och deltar i en internetdiskussion om det ultimata bänkpressutförandet eller de senaste forskningsrönen.

  En virtuell samlingsplats för allt mellan träningshimmel och träningsjord.

  Därför lanserar vi nu livsstilsportalen Gymgrossisten Inspiration. En levande plattform, under ständig utveckling, som på sikt ska kunna tjänstgöra som en virtuell samlingsplats för allt mellan träningshimmel och träningsjord. Här avser vi behandla alla aspekter som rör din träning, oavsett vad ditt mål är och vilken träningsform du ägnar dig åt.

  Under rubriken ”Artiklar” kommer du hitta både kortare och längre texter av informativ karaktär. Allt från allmänna träningstips och den senaste nutritionsforskningen till nyttiga recept och djuplodande profilreportage. Även saker som nyhetsnotiser, videos och produkttester kommer vara stående inslag här.

  Under rubriken ”Blogg” hittar du just nu Gymgrossistens officiella blogg. Vår egen kommunikationskanal. En direktförbindelse mellan oss och våra kunder där vi kan rapportera från vår dagliga verksamhet. Inom kort kommer även ett antal exklusivt utvalda profiler ges tillgång till denna portal. Vilka det blir återstår att se.

  Gymgrossisten.com - For athletes, by athletes!