×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  GG-bloggen

  Träffa oss på Fitnessgalan

  Nu börjar det dra ihop sig för årets första träningsmässa, självklart kommer vi på Gymgrossisten vara på plats med en monter full av aktiviteter och erbjudanden.

  Mässan äger rum på Ericsson Globe i Stockholm och har följande öppettider:

  Fredag 8/5 10:00-18:00
  Lördag 9/5 10:00-18:00
  Söndag 10/5 10:00-17:00

  I Gymgrossistens monter kommer du bl.a. kunna provsmaka nyheter och storsäljare, få en goodiebag med gratisprodukter, mingla med atleterna från Team Gymgrossisten och handla produkter till förmånligt mässpris.

  Montern håller som bäst på att byggas upp, här är en liten sneakpeak:

  I anslutning till vår monteryta kommer vi även arrangera en rolig men krävande hinderbaneutmaning. På fredagen är banan öppen för träning, med instruktörer som delar med sig av tekniktips. På lördagen kopplar vi på tidtagning och tävlingsmoment, dagens tolv snabbaste tider för killar respektive tjejer går vidare till en final på söndagen. I finalen belönas de tre bästa prestationerna med en startplats i Superior OCR Summerchallenge (värde upp till 890:-) och produkter från Gymgrossisten (värde 500:-). Det är helt gratis att delta!

  Bild på hinderbanan: 

  Förra årets mässa var både uppskattad och välbesökt så se till att komma förbi minst en av dagarna! Om du vill se bilder från förra året kan du göra det i våra album på Facebook. Använd gärna direktlänkarna nedan.

  » Bilder Fitnessgalan Dag 1 2014
  » Bilder Fitnessgalan Dag 2 2014
  » Bilder Fitnessgalan Dag 3 2014


  Info:
  http://fitnessgalan.com/

  Program:
  http://fitnessgalan.com/program/

  Biljetter:
  http://fitnessgalan.com/biljetter/


  Gymgrossisten - For athletes, by athletes