×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Välj det knästöd som passar dig

  Välj det knästöd som passar dig

  Knästöd är anatomiskt formade för att skydda knäna, de ger både kompression och värme för att öka prestationen och förhindra skador. Knäet är en av de mest utsatta delarna av kroppen, och kräver extra stöd under tunga eller långa pass samt efter en skada.

  Knästöd fungerar genom att ge värme och kompression till knäna. Kompressionen ökar blodflödet och input från knäet, och hjälper en idrottsman att utföra mer kontrollerade och stabilare rörelser. 

  Uppvärmningseffekten hjälper till att öka blodflödet snabbare, och håller knäet varmt under aktiviteten.

   

  EN GUIDE FÖR ATT VÄLJA RÄTT TJOCKLEK

  3 mm: För uthållighetssporter
  Det 3 mm tjocka knästödet gynnar idrottare inom uthållighet och långdistansträning. Det är lättare, och perfekt för uthållighetssporter när du vill bära så lätt utrustning som möjligt. 3 mm knästödet stödjer idrottare när de börjar bli trötta i slutet av ett träningspass, och hjälper till att återta kontrollen över knärörelserna.


  5 mm: För blandad aktivitet
  Det 5 mm tjocka knästödet gynnar idrottare för en omväxlande träning där det krävs både rörlighet och stöd. 5 mm knästöd kan användas för de flesta sporter, från långdistanslöpare, till gym och fitness. Ett allmänt knästöd som kan användas för alla typer av aktiviteter.  


  7 mm: För kortare, tyngre aktiviteter
  Det 7 mm tjocka knästödet erbjuder kraftfull stabilisering för tunga lyft och ger extra stöd under rehabilitering. Historiskt sett har 7 mm mest används av tyngdlyftare som behöver extra stöd under ett lyft, men i dag är det också vanligt på gym vid tunga lyft. 7 mm ger en mycket distinkt input och medvetenhet om knäet, för att säkerställa att kortare aktiviteter utförs mer korrekt och säkert.

  Se fler knästöd från Rehband här → Knästöd

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Få större armar!