×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Varför ska jag äta protein?

  Varför ska jag äta protein?

  Protein är hörnstenen i all muskeluppbyggnad. Men protein har fler användningsområden än att maximera återhämtning och muskeltillväxt. Det förhindrar även muskelnedbrytning vilket är mycket hjälpsamt under en diet. Protein är även det näringsämne som mättar bäst av alla vilket medför att proteinrika rätter och proteinkostillskott är mycket bra som mellanmål.

  Läs hela intervjun med Johan Boman här >>

  Är det säkert att äta proteinpulver?

  Som med alla livsmedel är det viktigt att konsumenten kan lita på att innehållet i ett proteinpulver är tryggt. Maja Ullberg, chef för regelavdelningen, berättar att Gymgrossistens alla produkter granskas av ett team bestående av nutritionister och regelexperter innan de får säljas.

  Läs hela intervjun med Maja Ullberg här >>

  Hur mycket protein behöver jag äta?

  Daniel Richter, som till vardags driver den prisbelönta träningsbloggen "Styrkelabbet", reder ut begreppen: Rekommenderat proteinintag för en person som styrketränar och vill bygga muskelmassa varierar mellan ungefär 1,4-2,0 gram protein per kilogram kroppsvikt och dag, vilket är två till tre gånger så mycket som en normal person behöver.

  Läs hela Daniels artikel om proteinbehov här >>

  Vad är skillnaden på proteinisolat och proteinkoncentrat?

  En av de vanligaste frågorna vi får är vad skillnaden är på våra proteintillskott Whey-80 och Whey-100. Här ställer vi produkterna mot varandra och förklarar skillnaden på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

  Läs om skillnaden på Whey-80 och Whey-100 här >> 

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Hitta rätt i proteindjungeln
  Fokus: Ultimate Hydro Whey
  5 klassiska prestationshöjare