×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Testpanelen utvärderar Beef Chips

  Testpanelen utvärderar Beef Chips

  Beef Chips är proteinrika chips baserat på lättrökt oxfilé. Vi lät en oberoende testpanel utvärdera produkten och ge oss deras åsikter. 

  Beef Chips är chips tillverkade av lättrökt oxfilé, skuren i mycket tunna skivor. Detta ger ett snack som är fullt av protein och utan kolhydrater och socker.

  Vi skickade produkten till en testpanel bestående av fem slumpmässigt utvalda personer för att få en oberoende bedömning av produkten. Testpanelen har betygsatt produkten på en skala 1 till 5, där 5 är mycket bra och 1 är dåligt. De har bedömt produktens smak, konsistens och innehåll. De har även gett en generell utvärdering av vad de tyckte om produkten.

  Utvärdering av beef chips

  En av kommentarerna från testpanelen kommer från Nicolai på 27 år som sa: ”Fantastisk rökig smak. Smakar som färskt, torkat och rökt kött köpt på någon lokal marknad i Spanien eller Italien.”

  När vi sammanställde betygen från testpanelen blev genomsnittet enligt följande:

  Smak: 4 av 5

  Konsistens: 3,6 av 5

  Innehåll: 4,8 av 5

  Totalbetyg: 4 av 5

  Information om beef chips

  Beef Chips är som tidigare nämnt ett proteininnehållande snack från Conscious Chef. Näringsinnehållet per påse (35 gram) är 111 kcal, 2,3 g fett, 0,1 g kolhydrater och 22,6 g protein. En av testpersonerna, Thorsten, 24 år, sa: ”Det är ett riktigt praktmellanmål, rent biffprotein. Det blir lite tråkigt för sig själv i längden, men passar perfekt som ett hälsosamt snackalternativ.”

  Flera av testpersonerna nämner att produkten passar bra till matlagning, till exempel i omeletter och sallader. Testpersonen Rikke, 43 år, föreslår följande: ”Jag tror produkten skulle kunna användas som nyttigare pepperoni på pizza. 96% nötkött och inga fyllnadsmedel – perfekt för mig.” Hon tillägger att hon vart lite förvånad över konsistensen: ”Jag hade förväntat mig att de skulle vara mer krispiga än vad de var, eftersom produkten kallas Beef Chips.”

  Sammantaget var testpanelen positivt inställda till produkten och har överlag gett den bra betyg.

  Om även du vill prova Beef Chips finns de att köpa här

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Varför ska jag äta protein?
  Hitta rätt i proteindjungeln
  Fokus: Ultimate Hydro Whey