×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Team hundra procent

  Team hundra procent

  Under vårens skandinaviska GP-säsong i bodybuilding och fitness har delar av Team Gymgrossisten varit i tävlingstagen, och det med den äran. På totalt åtta tävlingsstarter har teamet fått ta emot lika många medaljer. Varav flera av ädlaste valör.

  Battle of Scandinavia

  Traditionsenligt inleddes vårens tävlingssäsong med Battle of Scandinavia i Alingsås sista helgen i mars. Här ställde Gymgrossisten två atleter på startlinjen. Sam Mikaelsson representerandes Team Gymgrossisten Elite i Classic Bodybuilding +180 cm och debutanten Julia Eliasson representerandes Team Gymgrossisten Rising Stars i Bikini Fitness +163 cm. Efter fina prestationer mot kvalificerat motstånd knep de varsitt silver. Och det med mersmak.


  Loaded Cup

  Helgen därpå var det dags för Loaded Cup i det danska samhället Ringsted, som ligger ca 1 timmes bilfärd sydväst från Köpenhamn. Hit hade Amanda Almroth tagit sig ända från Umeå i norr för att utmana världseliten i Athletic Fitness. Hon visade direkt var skåpet skulle stå genom att vinna både rodden och styrkan. I symmetrironden tappade hon ett par placeringar och slutade på en andraplats, med samma totalpoäng som segraren.


  Sweden Grand Prix

  Helgen 11-12:e april gick Sweden Bodybuilding & Fitness Grand Prix av stapeln på Stadionmässan i Malmö. Har gjorde både Sam och Julia årets andra tävling samtidigt som Frida Sjöström säsongsdebuterade. Precis som på Battle of Scandinavia fick Sam med sig en silvermedalj efter att ha tampats med motstånd av internationell klass i finalen. Nämnvärt är även att han här slog vinnaren från föregående tävling. Frida och Julia tävlade mot varandra i Bikini Fitness -169 cm, och här visade Frida vilken klassatlet hon är genom att ta hem segern med raka ettor i domarprotokollet. I en tät fight om de resterande pallplatserna fick Julia till slut med sig ett brons. Frida gick sedan vidare och vann overalltiteln i konkurrens med segrarna i de övriga bikiniklasserna.


  Tyngre Classic

  Första helgen i maj i Solnahallen utanför Stockholm. Efter många månaders diet och hård träning var det bara Sam och Amanda som valde att förlänga säsongen med ytterligare ett tävlingsframträdande. Sam ställdes återigen mot ett rutinerat startfält med genomgående hög kvalitet. Och även denna gång knep "Silversam" andraplatsen. Amanda hade stor revanschlust efter den snöpliga andraplatsen på Loaded och var dessutom fast besluten om att försvara sitt guld från förra året (då hette tävlingen BODY Classic reds. anm). Sagt och gjort, Amanda dominerade tävlingen från start till mål genom att vinna alla delmoment. Styrka, hinderbana och symmetri. Guldmedaljen var således ett faktum.

   

  MER OM atleterna

  » Frida Sjöström - Team Gymgrossisten Elite

  » Toppa formen med Frida Sjöström

  » Stay Fit Pack by Frida Sjöström

  » Amanda Almroth - Team Gymgrossisten Elite

  » Toppa formen med Amanda Almroth

  » Athletic Fitness Pack by Amanda Almroth

  » Sam Mikaelsson - Team Gymgrossisten Elite

  » Complete Workout by Sam Mikaelsson

  » Julia Eliasson - Team Gymgrossisten Rising Stars

  Om skribenten

  Fredrik Nyman

  Fredrik Nyman

  Frilansskribent, träningsentusiast, nutritionsnörd, språkpolis och småbarnsförälder som gillar att lyfta tunga saker.

  Relaterade artiklar

  Inför Mr. Olympia 2016
  Amerikas första Ninja Warrior