×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Komplett träning med SKLZ

  Komplett träning med SKLZ

  Träna på resan, ute eller hemma – dessa övningar med produkter från SKLZ är enkla att ta med sig! Astrid Svensli från Team Gymgrossisten visar hur dom ska utföras.

   

  Dips med sandsäck

  Placera sandsäcken som på bilden och placera händerna på en höjd med raka armar. Sänk dig tills armbågarna är i 90 grader och tryck dig sedan upp tills du har raka armar igen. För att göra övningen svårare kan du placera dina fötter som på bilden.

   

  Push up med Core wheel

  Med Core wheel blir dina push ups mer ostabila och därmed svårare att utföra. Det utmanar din mage och stabilitet mer och övningen blir därför mer effektiv.

   

  Knäböj med sandsäck

  Lägg sandsäcken på övre delen av ryggen. Stå med fötterna höftbrett isär och gå ner minst 90 grader. Se till så att ryggen är rak och att du går ner med rumpan först. Tryck ifrån med hälarna så att du kommer upp i startpositionen igen.

   

  Stående pulldown med gummiband

  Sätt fast ett gummiband som på bilden och ta ett steg tillbaka tills du känner att du har ett motstånd som passar dig. Börja med händerna rakt framför dig och tryck sedan ner dom till höfterna. Övningen ska kännas i ryggen.

   

  Russian Twist

  Använd sandsäcken från SKLZ. Sätt dig i startposition för en vanlig sit-ups, men lyft upp fötterna och håll ihop knäna. Vrid överkroppen och för sandsäcken sida till sida.

   

  Glutebridge med gummiband

  Spänn fast ett mindre gummiband över knäskålarna och lägg dig på rygg. Ha fötterna på en höjd som är ungefär i knähöjd (se bild). Sära på knäna och lyft höfterna upp i luften. Ryggen skall vara rak och i topposition ska du spänna rumpmuskulaturen. Sänk ner dig sakta ner till startpositionen igen.

  >> Hitta alla produkter från SKLZ här:

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Få större armar!