×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Frida Sjöström åtta på världsrankingen

  Frida Sjöström åtta på världsrankingen

  Det internationella förbundet för bodybuilding och fitness (IFBB) har för första gången sammanställt en officiell världsranking av amatöratleter i sina olika tävlingsdiscipliner – och Team Gymgrossistens Bikini Fitness-champion återfinns på en hedersam åttondeplats.

  I denna första världsranking har förbundet tagit hänsyn till prestationer som utförts på de tio största amatörtävlingarna i världen. Inkluderande bl.a. VM, de kontinentala mästerskapen, Arnold Classic, Olympia Amateur och World Cup.

  För Frida Sjöströms del motiveras utnämningen av hennes kontinuerligt goda resultat, vilka förra året toppades med en klasseger och andraplats i overallen på Arnold Classic Europe. Endast slagen av förstarankade Olga Viazmetinova från Ukraina. I motiveringen låter förbundet även antyda att de tror på fortsatt goda resultat från Frida under 2015.

  Frida säsongsdebuterade på hemmaplan för knappt tre veckor sedan genom att vinna både sin längdklass och overallen på Sweden Bodybuilding & Fitness Grand Prix. Denna tävling var Fridas sista genrep innan Europamästerskapen som går av stapeln i Spanien 12-17:e maj.

  Nu återstår det att se om det är i år Frida tar klivet och blir vårt första svenska IFBB-proffs i tävlingsdisciplinen Bikini Fitness? Hon har sedan mitten av förra året coachats av sin Team Gymgrossisten-kollega Niro de la Rua, ett samarbete som av allt att döma har tagit Fridas fysik till en helt ny nivå.

  Vi på Gymgrossisten är övertygade om att hon är redo för utmaningen!

  Frida efter segern på Sweden Grand Prix.

  Mer om Frida

  » Frida Sjöström - Team Gymgrossisten Elite

  » Toppa formen med Frida Sjöström

  » Stay Fit Pack by Frida Sjöström

  Om skribenten

  Fredrik Nyman

  Fredrik Nyman

  Frilansskribent, träningsentusiast, nutritionsnörd, språkpolis och småbarnsförälder som gillar att lyfta tunga saker.

  Relaterade artiklar

  Inför Mr. Olympia 2016
  Amerikas första Ninja Warrior