×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Fokus: Ultimate Hydro Whey

  Fokus: Ultimate Hydro Whey

  Ultimate Hydro Whey består av den högkvalitativa och snabba proteinkällan vassleproteinhydrolysat. Här kan du läsa mer om vad ett hydrolysat är och varför det är bra.

  Precis som namnet antyder så är det vassleprotein, ett snabbt protein som finns naturligt i mjölk, man utgår från när man tar fram ett vassleproteinhydrolysat. Att proteinet är hydrolyserat innebär att det på förhand har brutits ned i mindre beståndsdelar vilket gör att det 1) tas upp snabbare och 2) ger en effektivare stimulering av muskeluppbyggnaden.

  Läs även: Ny forskning: 40 gram protein vs. 20 gram»

  Så här funkar det:

  Protein är i grunden uppbyggt av långa kedjor av aminosyror. Allt protein vi äter måste först brytas ner till sina enskilda aminosyror innan det kan tas upp och användas. Det är denna kedja av aminosyror som i ett hydrolysat brutits ned till mindre delar. Detta gör att kroppen behöver bryta ner mindre av proteinet på egen hand, vilket är förklaringen till det snabbare upptaget. Enkelt sammanfattat: En del av jobbet är redan gjort.

  Pågående hydrolyseringsprocess i proteinfabriken.

  Garanterat hög hydrolyseringsgrad

  Många vassleproteinhydrolysat på marknaden innehåller en blandning av hydrolysat och icke-hydrolysrade proteinformer som vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat. Ultimate Hydro Whey består uteslutande av den varumärkesskyddade råvaran Optipep®, vilket garanterar en hög hydrolyseringsgrad (en stor del av proteinet är hydrolyserat).

  Läs även: Därför bör du få i dig tillräckligt med protein»

  Om skribenten

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten com

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän högkvalitativa kosttillskott och sportprodukter.

  Relaterade artiklar

  Varför ska jag äta protein?
  Hitta rätt i proteindjungeln
  5 klassiska prestationshöjare