×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Amerikas första Ninja Warrior

  Amerikas första Ninja Warrior

  Sju säsonger tog det innan någon deltagare i den Amerikanska upplagan av TV-formatet Ninja Warrior lyckades slutföra den nästan omänskligt svåra hinderbanans samtliga steg. Den förste att bemästra denna krävande utmaning var diskplockaren Isaac Caldiero från Colorado. Se videon på hans otroliga prestation här!

  HISTORY. HAS. BEEN. MADE! Meet your first American Ninja Warrior!

  Posted by Ninja Warrior on den 14 september 2015

  OM NINJA WARRIOR

  American Ninja Warrior är en spin-off på det japanska underhållningsprogrammet ”Sasuke”, där deltagare tävlar mot varandra i en rad hinderbanor med stegrande svårighetsgrad.

  Under programmets inledande säsonger tävlade de amerikanska deltagarna om chansen att få åka till originalbanan ”Mount Midoriyama” i Japan, men sedan 2012 har istället en identisk kopia av denna byggts upp i Las Vegas där de nationella finalerna äger rum.

  Många deltagare har år efter år försökt övervinna banans utmanande hinder men det var inte förrän nu, under den sjunde säsongen, som någon tog sig hela vägen. Och då var det faktiskt inte bara en, utan två, personer som lyckades med denna stora bedrift. Både Isaac Caldiero och Geoff Britten klarade banans ”omöjliga” tredje steg och ställdes mot varandra i en utslagsutmaning för att kunna utse en slutgiltig vinnare. Utmaningen innebar 30 m vertikal repklättring på tid. Båda två klarade uppgiften, men Caldiero var drygt tre sekunder snabbare och således den som uppnådde "Total Victory".

  Isaac Caldiero, amerikas första Ninja Warrior.

  Sedan 2014 finns även en svensk variant av tävlingen som heter "Ninja Warrior Sverige" och sänds på Kanal 5. Där har säsong 2 nyligen spelats in med preliminär sändningsstart senare i höst.

  Om skribenten

  Fredrik Nyman

  Fredrik Nyman

  Frilansskribent, träningsentusiast, nutritionsnörd, språkpolis och småbarnsförälder som gillar att lyfta tunga saker.

  Relaterade artiklar

  Inför Mr. Olympia 2016
  Ingen Kai Greene i Mr. Olympia?