×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Om Gymgrossisten

  Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän och kvinnor högkvalitativa tillskott och sportprodukter.

  Bolaget har utvecklats starkt sedan verksamheten startades 1996. Bolagets verksamhet kan delas upp i två delar; Internetförsäljning och franchisebutiker samt återförsäljare. Gymgrossisten.com är ett e-handelsbolag och all försäljning sker via bolagets hemsida.

  Gymgrossistens hemsida www.gymgrossisten.com startades redan 1998 och är bolagets viktigaste försäljningskanal. På hemsidan finns detaljerad information om de olika produkterna som erbjuds och bolaget arbetar dagligen med att uppdatera hemsidans olika kunderbjudanden.

  Utvecklingen från att ha varit ett litet enskilt bolag till att bli störst i Norden inom sin nisch har väckt uppmärksamhet inom affärsvärlden och medfört att Gymgrossisten ett flertal gånger utnämndes till ett av Sveriges mest framgångsrika företag av Veckans Affärer samt Gasellföretag av Dagens Industri.

  Gymgrossisten.com är ett av världens största företag inom försäljning av prestationshöjande kosttillskott till slutkonsument, vilket gör bolaget till en attraktiv samarbetspartner för leverantörerna och bidrar till att hålla priserna nere för slutkonsumenterna. Gymgrossisten kommer att fortsätta fokusera på ett starkt kunderbjudande med avseende på pris och kvalitet.

  Tillväxten för Gymgrossisten har till stor del genererats genom ett starkt kunderbjudanden vad gäller pris, produkt och leveransvillkor, men även från förvärv och geografisk expansion. I juli 2007 förvärvades Bodystore.com, en av Sveriges ledande e-handlare inom hälsokost och naturlig hudvård. December 2007 inledde Gymgrossisten sin internationalisering och etablerade i Finland. Företaget är nu etbalerat i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

  Kontakt och adress

  Kontakt

  Telefon: +46 (0)10-884 48 80
  E-mail: kontakt@gymgrossisten.com
  Orgnr: 556564-4258
  VAT-nr: SE55656442580

  Huvudkontor

  Health and Sports Nutrition Group HSNG AB
  Svetsarvägen 15
  171 41 Solna, SWEDEN

  Lageradress

  Health and Sports Nutrition Group HSNG AB
  Installatörvägen 21 
  461 37 Trollhättan, SWEDEN 

  Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.