×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  HMBolon, 300 caps

  HMBolonX från Olimp Sports Nutrition är en potent muskelökningsprodukt som innehåller en kombination av kalciumbundet HMB, arginin AAKG och kreatinmalat!

  Läs mer
  479,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820902

  HMBolonX från Olimp Sports Nutrition är en potent muskelökningsprodukt som innehåller en kombination av kalciumbundet HMB, arginin AAKG och kreatinmalat!

  • Dokumenterat säker och effektiv
  • Stimulerar muskeltillväxten
  • Tillsatt arginin och kreatin för pump och explosivitet
  • Högdoserad – 2200 mg HMB per dosering

  HMB, eller Beta-hydroxy beta-metylbutyrat som förkortningen står för, är en naturlig nedbrytningsprodukt av den potenta aminosyran leucin.  Av det leucin vi får i oss omvandlas dock bara drygt 5% till HMB. Att komma upp i en effektiv HMB-dos genom att konsumera leucin är alltså inte särskilt ekonomiskt.

  HMB som kosttillskott är förhållandevis välundersökt och har i flertalet studier visat sig vara en väldigt potent produkt för muskeltillväxt. I denna forskning har man kunnat konstatera att HMB ger bäst effekt under perioder med extra hård träning i stor volym.

  HMB är trippelverkande när det kommer till muskeluppbyggnad. Det stimulerar proteinsyntesen, minskar muskelnedbrytning och ökar aktiveringen av satellitceller. Det finns även forskning som föreslår att konsumtion av HMB ökar frisättningen av flera muskelbyggande hormoner.

  HMBolonX innehåller utöver HMB även arginin AAKG och tri-kreatinmalat. Den främsta anledningen till det är att dessa ämnen samverkar synergiskt och främjar det kroppsliga upptaget av HMB. Men ingredienserna har ytterligare positiva egenskaper även var för sig. Arginin modifierar kroppens behållning av kväve vilket vidgar blodkärlen och framkallar pump, medan kreatin agerar bränsle åt musklerna under kortvariga anstängningar (som t.ex. styrketräning).

  Doseringsinstruktioner: Intag 1 portion (4 kapslar) 1-2 dagligen. Förslagsvis i samband med träning och/eller mellan större måltider.

  Allergiinformation: Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja, gluten, fisk och skaldjur.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida

  Antal portioner per förpackning: 75 st

  Innehåll per dosering, 4 kapslar (4,5 g)

  Kalcium β–hydroxy-β-metylbutyrat
  - varav β–hydroxy-β-metylbutyrate

  2200 mg
  1760 mg

  Arginin AAKG

  1160 mg

  Tri-kreatinmalat

  1160 mg


  Ingredienser: kalcium β–hydroxy-β-metylbutyrat, arginin alfa-ketoglutarat, tri-kreatinmalat, klumpförebyggande medel (magnesium stearat), kapselhölje (gelatin).