×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -30%

  HMB, 70 caps BIG BUY, 280 caps

  4 x HMB, 70 caps: en metabolit av den essentiella grenade aminosyran leucin. HMB absorberas snabbt och fungerar som värdefullt byggmaterial till muskelfibrerna!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 277 kr

  396 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETMBHMB

  BiG BUY:  4 x HMB, 70 caps.

  Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

  Läs mer om produkten här:

  Läs mer om produkten

  • HMB, 70 caps

   Star Nutrition HMB är som namnet antyder ett renodlat kosttillskott bestående av den välstuderade, säkra och potenta muskelökaren HMB.

   • Rent HMB-tillskott
   • Naturlig nedbrytningsprodukt av den grenade aminosyran L-leucin
   • Välstuderad och säker muskelökare
   • Stimulerar muskeluppbyggnad och motverkar muskelnedbrytning
   • Stärker återhämtningsförmågan

   HMB, eller beta-hydroxy-beta-metylbutyrat, är en klassiker i kosttillskottssammanhang. Det är en säker, mångfacetterad och grundligt beprövad muskelökare som inte bara hjälper dig få maximal avkastning från dina timmar på gymmet, utan som även stärker din återhämtningsförmåga.

   Rent kemiskt är HMB en nedbrytningsprodukt av den för många bekanta aminosyran L-leucin. Av det leucin vi äter ombildas drygt 5% till HMB i kroppen. Det växande intresset för HMB hade sin början för mer än 20 år sedan, då man såg att större doser HMB än vad som bildades naturligt hade positiva effekter på muskeluppbyggnaden och återhämtningsförmågan.

   Den teoretiska förklaringsmodellen bakom muskelbygge är avsevärt mycket lättare än vad det praktiska åtagandet är: Man måste bygga mer muskelmassa än vad som bryts ner. Gör vi det, så växer musklerna. Förklaringen bakom HMB:s effektivitet ligger i att HMB verkar via två separata vägar för att påskynda muskeltillväxt, då det ökar uppbyggnaden av muskelmassa samtidigt som det hämmar nedbrytningen.

   Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel 2 gånger per dag mellan måltider. På träningsdagar i samband med träningen.

   Antal serveringar per burk: 70.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

   Innehåll

   Innehåll

   1 kapsel

   2 kapslar

   Beta-hydroxy Beta-metylbutyrat kalcium

   750 mg

   1500 mg

   -          Varav kalcium

   105 mg (18.7%)*

   210 mg (37.5%)*

   *Procent av dagligt referensintag

   Ingredienser: Beta-hydroxy Beta-metylbutyrat kalcium, bulkmedel (mikrokristallin cellulosa), kapsel (bovint gelatin), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror [vegetabilisk källa], kiseldioxid).

   Allergener: Tillverkad i en lokal där även fisk (omega-3), sojalecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.  

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.