×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Gymstick Original

  Gymstick Original är fitnessredskapet som kombinerar cardio, muskeluthållighets- och flexibilitetsträning på ett simpelt och effektivt sätt!

  Läs Mer
  599 kr

  Art nr.: 11001R

  Gymstick Original
  Gymstick Original är ett fitnessredskap som är designat för att kombinera cardio, muskeluthållighets- och flexibilitetsträning på ett simpelt och effektivt sätt. Gymstick Original är ett innovativt fitnessredskap som kombinerar skivstång och motståndsband till en effektiv träningsform. Gymstick Original är tillgänglig i fem olika motståndsnivåer – beroende på hur tränad användaren är. Motstånden varierar mellan 1-30 kilo, beroende på vald nivå.

  Gymstick Original erbjuder ett brett utbud av fitnessträningsprogram, rehabträning och idrottsprestationsprogram. Nu, mer än någonsin tidigare, är folk villiga att träna smart och tänka på välmående, corestabilitet, muskeluthållighet, styrka, balans och koordination. Det är inte enkelt att hitta en fitnessprodukt som kan fylla så många olika behov, men med Gymstick Original så får du en allsidig träning som täcker in alla dessa områden.

  Gymstick Original passar alla träningsentusiaster - från juniorer till seniorer, från rehabpatienter till världsklassatleter, från nybörjare till professionella bodybuilders! Helt enkelt för att den är liten, lätt, mångsidig, enkel och säker att använda och för att den verkligen går att anpassa till träningsnivån på dess användare. Börja träna med Gymstick Original och upplev en ständig förbättring av din träningsnivå.

  Gymstick Original är ett av de bästa redskapen för gruppträning, personlig träning, rehab och idrottsträning - tack vare sin mångsidighet, effektivitet och enkelhet!

  Gymstick Original består av:

      * En glasfiberstav, 130 cm lång
      * Mjuka skumgummihandtag
      * Ett par gummiband med handtag av tåligt material på båda ändarna
      * Ett gummifäste på båda ändarna av staven för att sätta dit träningsbanden.


  Gymstick kommer med:

      * En snyggt designad tygpåse/förvaringsbag
      * En Gymstick instruktion- och övningsposter (med 18 basövningar)

  Viktmotstånd:

  Grön - Light - 1-10kg 
  Blå - Medium - 1-15kg
  Svart  - Strong - 1-20kg
  Silver - Extra strong - 1-25kg
  Guld - Super strong - 1-30kg     


   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.