Kickstarta året med starka deals 💪 Se alla här >>

Shakers är oftast till för att blanda drycker såsom proteinpulver, BCAA och PWO men funkar även utmärkt som en vanlig vattenflaska. En shaker har olika egenskaper och det är väldigt individuell i vad man letar efter. Det som oftas skilljer sig är materialet och locket på shakern man kan även ha extra behållare och olika klumpförebyggande delar i shakern som utgör en avgörande faktor för många.

Till alla shakersUnder Gymgrossisten testar testade våra atleter 5 olika sorters shakers. Kika på filmen och se nedan för resultatet.

SMARTSHAKE

En shaker på 800 ml gjord av giftfri plast. Den har ett koniskt galler som fästs i locket för klumpeliminering, en karbinhake för att enkelt fästa, hänga på grejer och lock som enkelt går att öpnna och stänga. Den har även en extra behållare som skruvas på under för pulver eller piller.

Noteringar

+ Basic shaker med snygg design.

+ Smart att man kan ta med proteinpulver i doseringsburken.

+ Går att göra mindre genom att ta loss extrabehållare.

+ Inga klumpar efter skakning.

GORILLA WEAR

En stor och maffig shaker från Gorilla Wear som rymmer hela 1000 ml. Den är tillverkad av giftfri kvalitetsplast som är fri från BPA och DEHP. Smidig kork med integrerat handtag som enkelt viks upp vid behov. Klarar maskindisk, mikro och kyla.

Noteringar

+ Inga klumpar efter skakning och inget läckage.

- Kan upplevas som för stor om man är ute efter en lätt och smidig shaker.

STAR NUTRITION

Shakern rymmer 600 ml och har ett skruvlock tillsammans med ett raster som fästs i locket för att minska klumpar och se till att drycken får rätt konsistens. Den är gjord på giftfri plast.

Noteringar

+ En standardshaker.

+ Inga klumpar efter skaktest och inget läckage.

- Löst skruvlock samt att shakern är rätt tjock vilket kan upplevas som svårare att hålla i.

ICIW

En slitstark shaker som är gjord av rostfritt stål och rymmer 500 ml vätska. Locket är fäst på shakern och har en ögla som gör att man kan fästa den eller bära med den. I shakern finns en rostfri boll i stål för att motverka klumpar.

Noteringar

+ Snygg design!

+ Inga klumpar efter skakning.

- Läcker vid skakning.

METALSHAKE

MetalShake är en shaker i flera delar för dig som är ute efter att kyla din dryck och bevara eventuella kosttillskott. Den rymmer 600 ml och locket fästs på shakern. Den har ett nät i rostfritt stål som fästs på insidan av locket för att förebygga klumpar. Den har även en ispuck som kan kylas för att hålla din dryck kall, och två extrabehållare som fästs under shakern.

Noteringar

+ Metallen och ispucken hjälper till att hålla dryck kall.

+ Inga klumpar efter skakning.

- Tung med alla tillbehör, samt många delar att hålla reda på.

- Kan läcka (obs, vi skadade väskan mer än hur man använder en väska i vardagen).

Lyftarbälten
25%
149 kr
199 kr
Toppsäljare
10%
+ 5 varianter
Toppsäljare
10%
+ 5 varianter
Smartshake
89 kr
99 kr
Köp Köp
PRISVÄRD
25%
59 kr
79 kr
10%
35 kr
39 kr
299 kr