Kickstarta året med starka deals 💪 Se alla här >>

Proteinbars är ett perfekt tuggtillskott för att dämpa hungern och lättare uppnå sitt dagliga proteinintag. Det tas oftast som ett mellanmål men passar även perfekt när som under dagen samt innan och efter träning. Det finns mängder av olika proteinbars med olika konsistenser, smaker och innehåll och är en personlig preferens vad man tycker om.

Till alla barsUnder Gymgrossisten testar testade våra atleter 6 olika sorters bars. Kika på filmen och se nedan för resultatet.

GO VEGO

Go Vego är ett veganskt alternativ som är gjort på havre, ärtor och är utan tillsatt socker. Baren innehåller 14g protein och smaken som testas i videon är Choco Raspberry.

Noteringar: 

+ Smakrik med stark smak av hallon.

- Kan upplevas som torr i konsistensen.

NUTRAMINO

Nutramino är en proteinrik bar som innehåller 21g protein och är gjord på mjölkprotein. Baren finns i 6 olika smaker och i videon testar de smaken Chunky Peanut & Caramel.

Noteringar: 

+ God i smaken.

+ Bra tuggmotstånd.

STAR NUTRITION BEST BAR

Best Bar från Star Nutrition är en proteinbar som finns i flera olika smaker och i videon testas smaken Crispy Blueberry White Chocolate. Den innehåller 17g protein per bar och är gjord på vassle, kasein och mjölk.

Noteringar: 

+ En smakrik bar med bra blandning av vit choklad och blåbär.

OPTIMUM

Optimum Nutrition Whipped Proteinbar finns i 4 olika smaker och i videon testas smaken Rocky Road. Den är gjord på mjölkprotein och innehåller 20g protein per bar.

Noteringar: 

+ God smak av hallon.

- Kan upplevas som att ha en besk bismak.

GOOD LIFE

Good Life Low Sugar proteinbar innehåller 16.5g protein per bar och finns i 10 olika smaker. I videon testar dem smaken Cookies & Cream som är gjord på mjölkprotein.

Noteringar: 

+ Söt och god smak.

+ Väldigt lättuggad.

STAR NUTRITION

Star Nutrition protein bar är en glutenfri och proteinrik bar som finns i 10 olika smaker med 20g protein per bar. Den är gjord på mjölkprotein och i videon testas smaken Cookie Dough.

Noteringar: 

+ God smakupplevelse.

+ Bra tuggmotstånd.

Lyftarbälten
PRISVÄRD
35%
+ 9 varianter
187 kr
288 kr
Köp Köp
25%
+ 1 variant
172 kr
229 kr
Köp Köp
PRISVÄRD
35%
+ 10 varianter
PRISVÄRD
35%
+ 10 varianter
Goodlife
166 kr
255 kr
Köp Köp
15%
+ 3 varianter
212 kr
249 kr
Köp Köp
20%
255 kr
319 kr
Bevaka Bevaka
PRISVÄRD
35%
+ 3 varianter
PRISVÄRD
35%
+ 3 varianter
Star Nutrition
195 kr
300 kr
Köp Köp