×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -21%

  Greens & Reds blend, 330g

  Superfood-paketet! Nya näringsbomber från Star Nutrition - Reds blend & Greens blend, 330 g. Mixer av frukt, bär och superfood - i lättblandad och högkoncentrerad form!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 409 kr

  518 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETGRERED

  Superfood-paketet! Nya näringsbomber från Star Nutrition - Reds blend & Greens blend, 330 g. Mixer av frukt, bär och superfood - i lättblandad och högkoncentrerad form!

  Reds Blend är en veritabel näringsbomb med en nyttig mix av frukt, bär och superfoods. Den stora fördelen med frukt och grönt är att de innehåller stora mängder näring på en låg kalorimängd.

  Greens blend, en mojito-smakande vitaminbomb av näringsrika råvaror; vetegräs, gojibärspulver, spirulina, grönt te och chlorella. Det gör det både lättare och till ett nöje att täcka det dagliga vitamin- och mineralbehovet!

  Paketet innehåller: 

  1 x Reds blend, 330 g 

  1 x Greens blend, 330 g 

   

  Läs mer om produkten

  • Reds blend, 330g

   Reds Blend är en veritabel näringsbomb från Star Nutrition. En nyttig mix av frukt, bär och superfoods i lättblandad och högkoncentrerad form.

   • Glutenfri
   • Koncentrerad blandning av frukt, bär och superfoods
   • Sprängfylld med vitaminer, mineraler och antioxidanter
   • Rik på fibrer – bidrar till en långvarig mättnadskänsla
   • Naturligt smaksatt
   • Drick som den är eller mixa i din favoritsmoothie

   Den stora fördelen med frukt och grönt är att de innehåller stora mängder näring på en låg kalorimängd. De stora fördelarna med Reds Blend är precis desamma. Föga förvånande kanske, då ”frukt och grönt” är en någorlunda pricksäker beskrivning av vad Reds Blend är – i en smakrik, smidig och koncentrerad form. Det är en riktig näringsbomb som du enkelt slänger ihop för en naturlig vitamin-, antioxidant- och mineralkick.

   Att äta en näringsrik diet är avgörande för en bra hälsa. Inte minst för personer som lever en aktiv livsstil med mycket träning. Dessvärre är det inte helt lätt att få i sig den rekommenderade frukt- och grönsaksmängden och samtidigt navigera i livspusslet. Här utgör Reds Blend en fenomenal kompanjon, då så lite som 10 gram ger en uppsjö av essentiella näringsämnen från Montmorency-körsbär, gojibär, acaipulver samt andra frukter och bär.

   Många av ingredienserna faller under vad som vanligen kallas superfoods, som förutom sitt höga näringsinnehåll även kan främja en god tarmhälsa, ett starkt immunförsvar och verka antiinflammatoriskt. Reds Blend är naturligt smaksatt och god att blanda med vatten och dricka som den är. Den kan även enkelt användas som smak- och näringsberikning i någon av dina favoritsmoothies.

   Doseringsanvisning: Blanda en matsked (10 g) med 200–250 ml vatten.

   Antal serveringar per påse: 33

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Innehåller kakao? Nej

   Allergener: Nej

   Näringsvärde

   per/pro 100 g

   per/pro 10 g

   Energi

   1446 kJ/346 kcal

   145 kJ/35 kcal

   Fett

   0.5 g

   0.05 g

   varav mättat fett

   0.1 g

   0.01 g

   Kolhydrat

   79.2 g

   7.9 g

   varav sockerarter

   21.4 g

   2.1 g

   Fiber

   8.0 g

   0.8 g

   Protein

   2.1 g

   0.2 g

   Salt

   0.1 g

   0.01 g

   Ingredienser: Pulver av frystorkade Montmorencykörsbär 18%, tranbärsextrakt, gojibärpulver 13.5%, naturliga aromer (med sötningsmedel: steviolglykosider), hallonpulver 9%, maltodextrin, acai (frystorkat acaipulver, maltodextrin), baobabfruktpulver, blåbärsjuicepulver (torkad blåbärsjuice [Vaccinum myrtillus L.], dextrin), papaya (papayafruktpulver, maltodextrin), guava (maltodextrin, guavapulver), jordgubbspulver, blåbärspulver [Vaccinum myrtillus], lila morot (pulver av lila morot, maltodextrin), naturlig hallonarom, sötningsmedel (steviolglykosider), Hytolive® olivextrakt.

  • Greens blend, 330g

   Mojito-smakande vitaminbomb i lättblandat format. Star Nutrition Greens Blend består av en högkoncentrerad blandning av näringsrika råvaror!

   • Mix av bl.a. vetegräs, grönt te, spirulina och gojibärspulver
   • Laddad med vitaminer, mineraler och antioxidanter
   • Blanda bara med vatten
   • Naturligt smaksatt – fantastisk smak av Mojito!
   • Bra källa till mättande fibrer
   • Utmärkt komplement till dina dagliga portioner frukt och grönt

   Greens Blend är en nyttig blandning av några av de mest näringsrika ingredienserna som finns att tillgå. Vetegräs, gojibärspulver, spirulina, grönt te och chlorella i en angenäm blandning, som inte bara gör det lättare för dig att täcka ditt dagliga vitamin- och mineralbehov – utan även gör det till ett nöje!

   När det kommer till att äta tillräckligt mycket vitaminer och mineraler spelar det ingen roll om ditt mål är att förbättra konditionen, bygga muskler eller bara leva ett aktivt och hälsosamt liv. En näringsriktig diet lägger grunden för allt. Greens Blend är framtagen med det rättframma målet att göra det lättare för dig att täcka ditt näringsbehov. Med en portion, på bara 10 gram, får du i dig en stor mängd essentiella vitaminer, mineraler och antioxidanter. Mycket av detta kommer från så kallade superfoods, vilka utöver sitt heltäckande näringsinnehåll har en bred uppsättning positiva hälsoeffekter.

   Baksidan med osmaksatta frukt-, grönsaks-, och superfoodmixar är att de på ett smakmässigt plan inte tilltalar alla. Med Greens Blend behöver du inte oroa dig för det. Med hjälp av naturlig smaksättning (och en hel del tid) har vi gett produkten en fantastisk smak av den traditionella och fräscha favoritdrinken Mojito!

   Doseringsanvisning: Blanda en matsked (10 g) med 200–250 ml vatten.

   Antal serveringar per påse: 33.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn.

    

    Innehåller kakao? Nej.

    Allergener: Soja, havre, korn.

    Näringstabell per 100 g:

    Näringsvärde

    per 100 g

    per10 g

    Energi

    2090 kJ/499 kcal

    209 kJ/49.9 kcal

    Fett

    25.0 g

    2.5 g

    Varav mättat fett

    3.2 g

    0.3 g

    Kolhydrat

    43.2 g

    4.3 g

    Varav sockerarter

    12.8 g

    1.3 g

    Kostfiber

    18.6 g

    1.9 g

    Protein

    16.1 g

    1.6 g

    Salt

    1.3 g

    0.1 g

    Ingredienser: Sojalecitinpulver, naturliga aromer (med sötningsmedel: steviolglykosider), gojibärpulver, vetegräspulver 12%, havremjöl 6.9%, spirulina 6.9%, korngräspulver, linfröpulver, kakaopulver, acaibärpulver, sötningsmedel (steviolglykosider), klorella, grönt te 0.43%.

   Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

   1 omdöme(n)

   per sida

   1 omdöme(n)

   per sida